12 gode tøseserier, du kan se på Netflix

#15 Mandags intervaller

Dagens tema for Mandags intervaller er: trapper! Det er nemlig dejlig hårdt, en god udfordring og kan laves udenfor, hvis du selvfølgelig kan finde en god lang trappe 😉

I sidste uge var jeg henne på Konditaget, der ligger på Østerbro, kun 5-7 min gang fra hvor vi bor. Solen skinnede, Theodor var træt og skulle have en lur, så jeg puttede ham i barnevognen og gik der hen, hvor der på den ene langside er en lang trappe med i alt 135 trin. Jeg havde besluttet mig for at tage 5 ture op/ned, men det blev til 10 ture i alt og 30 min. trappeløb. Jeg var helt færdig bagefter og havde forbrændt 330 kcal. Så det er altså effektivt. Jeg tog lige 30-45 sek pause mellem hver tur.

Bor du i nærheden af Konditaget, vil jeg virkelig anbefale dig at tage der hen. Du kan gå eller løbe dertil, som opvarmning.

Hvis du kender til andre steder, der har lignende trapper, så skriv dem gerne i kommentarfeltet, så vi alle kan få inspiration til udendørs træningssteder 🙂

img_1146

img_1148

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 gode tøseserier, du kan se på Netflix