Rabat på træningstøj? Ja tak!

12 gode tøseserier, du kan se på Netflix

I onsdags bad jeg om hjælp på min Instagram story, da jeg manglede en ny god tøseserie. Det sker en gang i mellem, at jeg har en ledig stund til at ligge mig på sofaen, smække benene op og se en serie. Og TAK for alle jeres gode bud. Jeg lovede flere af jer, at lave en liste med alle de forslag jeg modtog, så de kommer her. Jeg er selv startet på The Let Down – og hvis du er i samme situation som mig; nybagt mor og ny i mor-livet, så kan jeg altså virkelig anbefale den! Ellers er mine favoritter fra listen New Girl og Dollers/Dynasty.

The Let Down

Outlander

Big Little Lies

Dollers/Dynasty

New Girl

Gilmore Girls

Heart of Dixie

Jane the virgin

Orange County

Girlboss

Vampire Diaries

Pretty Little Liars

img_1230

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på træningstøj? Ja tak!