Sådan får vi presset træning ind i vores hverdag med baby

5 grunde til at jeg elsker at være nogens mor

Er der en mor-blogger jeg kan lide at følge med hos, så er det skønne Julie-Elsebeth. Det er lidt som om det er en anden måde vi får lov til at følge med i mor-livet, og ALT hvad det indebærer. Jeg elsker det. Og så elsker jeg altså også at være blevet nogens mor. Jeg læste de 9 grunde til, at Julie-Elsebeth elsker at være blevet nogens mor, og tænkte straks, at jeg gerne vil give jer mine 5 grunde til det samme. Du kan læse hendes indlæg her.

Theodor

Jeg elsker at være blevet mor til min lille bandit. Han er simpelthen så sød, nuttet, glad, mild, fuld af energi og smiler til alle. Jeg bliver så stolt, hver gang han møder nye mennesker!

 Mit overskud

Jeg får ofte meget ros for den energi, og det overskud jeg har til at få trænet, selvom søvn for os er en by i Rusland og ikke meget vi får. Men for mig giver det energi at få trænet, og det sætter jeg pris på. (Læs om hvordan vi får presset træning ind herhjemme her.)

At ting tager den tid, ting tager

Jeg er blevet så meget bedre til at tage det roligt og ser mere afslappet på situationen. Før skulle alt foregå i et højt tempo, men det er som om jeg har fundet ro nu. Nogle dage er vi først i tøjet og ude af døren efter frokost, og det skal der bare være plads til.

Min families kærlighed

Jeg er et stort familie-menneske, og har altid været det. Nu hvor jeg selv er blevet mor, er det lidt som om det er blevet endnu mere specielt at være sammen med vores familie. Jeg bliver så rørt og glad, når jeg ser Theodor sammen med sin mormor, morfar, farmor, moster, onkel og niecer – og ja resten af familien med older, onkler osv. Det er så livsbekræftende når man kan se den kærlighed der lyser ud af deres øjne for Theodor.

Mor-klubben

Jeg har fået venskaber for livet via SoMe, men jeg har i den grad også fået nye mor-venner, som jeg deler ALT med og som kan relatere til min hverdag. Jeg synes simpelthen det er så dejligt, at man føler sig som en del af én stor klub, mor-klubben. Hver gang jeg skriver, deler eller poster en story hvor jeg har brug for hjælp eller gode råd til mor-livet, så vælter det ind fra alle mulige mødre med gode råd. Nogle er bedre end andre, men bare det, at der er så mange der ved hvordan man har det og hvad man bøvler med, det er virkelig en trøst. For det er sku hårdt at være blevet mor!

Hvad elsker du ved at være nogens mor?

img_1172

2 kommentarer

  • Eva

    Ubetinget kærlighed! ❤️Og det store smil man får om morgenen, og selvom man synger noget så falsk, er der alligevel en lille dreng, der kigger forelsket på en😊Armen altså❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Eva. Åh ja, ubetinget kærlighed – man kan jo næsten ikke beskrive dén! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får vi presset træning ind i vores hverdag med baby