Gør en helt almindelig onsdag særlig!

Sådan får vi presset træning ind i vores hverdag med baby

Det er altså ikke altid lige nemt at få trænet, når man har en baby. Før vi fik Theodor trænede Patrick og jeg stort set hverdag, lige når det passede os. Vi kunne snildt træne i 1-1,5 time, især hvis vi var af sted sammen. Men den går altså ikke længere! Og det har jeg det altså helt fint med – skal jeg lige skynde mig at sige, før nogen tror jeg hellere vil træne end at være sammen med min søn. Tværtimod. Vi får tilpasset træningen efter Theodor, han er trods alt vores første prioritet.

‘Mine bedste tips til at have baby med til træning’

img_1173

Billedet er fra en Boomerang, jeg tog da vi trænede sammen sidste weekend 🙂

De fleste hverdage, træner jeg når Theodor skal sove. Det er bare ikke altid, at han har samme ide, som jeg. Hvis han vågner og jeg lige er gået i gang med at træne, prøver jeg altid at skynde mig af sted igen, så jeg kan nå at ‘redde’ hans lur, så han kan sove videre. Andre gange tager jeg ham op, og så er han med mens jeg træner i det omfang han gider.

I weekenden eller hvis Patrick har tidligt fri fra arbejde i hverdagen, går vi af sted til bla. Norce Crossfit. Vi får det altid til at passe med en af Theodors lure, så han (ofte) sover imens vi træner. Jeg træner i 30-60 min. og skynder mig at gå hjem igen, så Theodor ikke når at vågne. Patrick bliver nogle gange og træner færdig, og cykler herefter hjem til os. Hvis Theodor vågner mens vi træner, så skiftes vi til at holde ham og lege med ham, og får alligevel en god træning ud af det. For mig er det vigtigt, at vi får trænet fordi jeg ved det giver os begge to MEGA meget energi, men jeg vil også gerne være et godt forbillede for Theodor. Jeg håber og tror han bliver lige så bidt af at være sund og stærk og røre sig 🙂

Er der nogle af jer, mødre der læser med, som også træner og får det tilpasset i en i forvejen presset hverdag?

‘En baby på armen og tid til træning – hvordan fungerer det?’

img_1034

Mens jeg løb 5 km på Assault runner/skillmill, så trænede Patrick ben. Theodor tog en god lang tur, og jeg nåede at gå til Norce, løbe i 32 min og gå hjem igen. Vi har ca 2,5 km til Norce Crossfit i Nordhavn 🙂

8 kommentarer

 • Mia

  Jeg kommer oftest afsted 3 gange om ugen – to gange med styrketræning og én gang med løb.

  Inden jeg blev gravid trænede jeg ofte 6 gange om ugen, og jeg var ikke vild med tanken om, at det skulle slutte. Men nu giver det hele bare bedre mening i vores liv, hvis jeg træner 3 gange om ugen, hvor det så også er blevet en mere intens og faktisk federe træning – jeg sætter meget mere pris på det i dag! 🙂

  Herhjemme har far vores søn i mens, at jeg er afsted – vi bor heldigvis lige overfor en FitnessWorld, så jeg kan suse hjem, hvis det skulle “gå galt”.
  Jeg er afsted 45-60min., og det er SÅ skønt med lidt Mia-tid – så er jeg ladt op til at kunne lege og tumle med min dejlige dreng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mia. Haha, jeg havde det præcis på samme måde som dig – hviledage var ikke det jeg var bedst til! Men du har ret, nu sætter jeg virkelig pris på mine træninger og giver den gas når jeg er af sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg træner på mor/baby hold 2 gange om ugen, hvor min datter på 6 måneder enten er med eller sover. Så træner jeg lørdag, hvor min kæreste er sammen med hende. Har hende også med indimellem – så ligger hun bare i Najell liften og leger/pludrer. Meeen det bliver jo ikke lige så fokuseret😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisbeth. Jeg har også mit Mor & barn hold 2 x ugen, og det er altså bare SÅ hyggeligt! Og nej, det er knap så fokuseret når de er med, men vi får trænet uanset hvad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarsh

  Det giver mig lidt håb, når jeg en dag når så langt i mit liv.
  Elsker at træne og vil gerne være et forbillede. Samt er træning afstressende for mig. Det er mig tid. Jeg er ikke rar at være i nærheden af hvis jeg ikke får trænet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah. Det er også så meget mig-tid, når jeg træner. Jeg synes stadig det er det, men jeg prioriterer bare Theodor højere nu, dog ved jeg bare at det giver mig ekstra energi, når jeg får trænet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg træner for det meste om formiddagen, mens min søn sover. Jeg går hjemmefra når jeg putter ham, og har kun 2 min gang til det lokale center, så når 9 ud af 10 gange at træne og hjem igen inden han vågner. Styrke træner 3-4 gange om ugen. I weekenden træner jeg når det passer ind og så er min kæreste sammen med vores søn. Når jeg løber er det om aften når min søn sover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine. Det lyder meget som her – så ja planlægning er vejen frem, for så synes jeg nemlig godt at man kan finde tiden til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør en helt almindelig onsdag særlig!