Wraps med sød kartoffel

Gør en helt almindelig onsdag særlig!

Reklame for Downtown

Hvis jeg siger Michelin-restaurant tænker du sikkert straks: hundedyrt! Det gør jeg i hvert fald. At det med garanti er hundedyrt og meget små retter, som man sikkert ikke blive mæt af. Men jeg er altså blevet klogere efter jeg var på date med Matilde, i kender hende sikkert som Helsematilde. Vi var i onsdags på Kokkeriet, og blev forkælet med 18 serveringer. Det er første gang jeg prøver at spise på en Michelin-restaurant, og sikke en oplevelse. Og så var det faktisk også første gang jeg var ude, uden Theodor. I 3 timer! Shit det var underligt, og jeg måtte desværre gå lige inden desserten, som Matilde var så sød at sende billede af. Ej, det så drøn godt ud. Men Theodor var ikke helt med på ideen om at blive puttet uden sin mor – eller uden mine bryster og mælk, så jeg måtte altså cykle hjem. Det var dog rigtig dejligt at være ude, sidde og hygge-snakke med en god veninde, drikke vin og få fantastisk god mad, uden at nogen kunne se jeg var nogens mor. Andre der kender den følelse?

img_7602

Nå, men det var altså ret specielt at opleve stemningen på Kokkeriet. Vi blev virkelig opvartet på en måde, som jeg ikke er vant til når man er på restaurant. Der var endda en taske holder, haha. Jeg har lidt svært ved at udpege én bestemt servering, som var min favorit, for de var altså alle 18 gode på hver deres måde. Du bliver bombarderet med smage og sanseindtryk, og selv and og gris spiste jeg, selvom jeg normalt ikke bryder mig om det. Men retterne er bare serveret på en utrolig lækker måde, så du ikke kan lade være med at spise op. Du kan se billeder af nogle af retterne sidst i indlægget 🙂

Hvis du, som jeg, skal ud for første gang uden baby sammen med din veninde eller kæreste/mand, vil jeg på det varmeste anbefale jer Kokkeriet og de 18 serveringer, som de kalder “Smag på stjernerne”. Det vil i altså ikke fortryde! Helt ekstraordinært og for første gang hos Downtown får du nu mulighed for at besøge en Michelin-restaurant, hvor køkkenchef Morten Krogholm og resten af personalet sørger for, at du får en smagfuld og helt særlig aften med de 18 gourmet-serveringer med moderne dansk mad til noget af et tilbud hos Downtown. Du finder det lige her. Du kan selvfølgelig også komme selvom du ikke er mor og uden baby, men bare vil have en dejlig aften med god mad og en oplevelse sammen med dem du har kær 😉 Overvej lige hvor lækkert det ser ud:

img_1109

img_1111

img_1124

img_1116

img_1117

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wraps med sød kartoffel