#14 Mandags intervaller

Wraps med sød kartoffel

Herhjemme spiser vi tit wraps, både fordi det smager hammer godt, men også fordi det er super nemt at lave. Og nogle aftener skal det bare være nemt og hurtigt at lave mad. I hvert fald for os 🙂 Forleden lavede vi sød kartoffelmos for lige at spice’ vores wraps op, og MUMS det var altså lækkert. Så det tip vil jeg gerne give videre til jer 🙂

Vi kogte kartoflerne, hældte noget af vandet fra og blendede det til mos. Du kan også bruge alm kartofler, hvis du har det. Udover sød kartoffelmos, spiste vi wrapsene med kylling, agurk og spinat. Hvis vi havde haft noget chilisauce havde min wrap altså fået en omgang af det også, men det var vi desværre udgået for. Det er ellers ret lækkert, også i salater!

img_0874

Hvis du vil se et bud på vores madplan, så kan du finde det her “Se vores madplan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#14 Mandags intervaller