Jeg har taget 6 uddannelser og været til psykolog, før jeg fandt drømmejobbet

En af mine yndlings skulderøvelse

Jeg er uden tvivl mest til at træne ben og balder, men jeg kan nu også godt lide at træne skulder og ryg. Og jeg arbejder på at få nogle pæne markerede skuldre her til sommer. En af mine absolut yndlings øvelser, når det kommer til skulder er en 3-punkts skulder løft. Den kan du se en video af på min Instagram netop nu, men jeg har også taget billeder fra videoen, så du kan se den her:

img_0968

img_0969

img_0970

img_0971

Sænk armene igen til sidst, og så er det forfra igen! Tag 10-12 gentagelser, 3-4 set. Evt i superset med skulderpres, som du kan lave siddende eller stående 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget 6 uddannelser og været til psykolog, før jeg fandt drømmejobbet