Mine bedste tips til at have baby med til træning

#13 Mandags intervaller

Jeg elsker mandage – især fordi jeg skal give jer et nyt intervalprogram, som jeg håber i stadig synes er en fed fast ting her på bloggen? 🙂

I dagens anledning kommer der to programmer, da jeg gerne vil give udfordringen videre og få jer til at teste formen med en Cooper test. En Cooper test går ud på, at du skal løbe så langt du kan i 12 min. Læs mere fra min test og mit indlæg “Sådan kan du teste din form”. Jeg løb en Cooper test d.5/1 og igen i sidste uge, hvor jeg har forbedret min distance fra 2,49 til 2,64 km. 🙂 Så, hvor langt kan du komme?? Sådan gør du på løbebånd:

Start med 5 min. gang + 5 min. let løb. Sluk løbebåndet, så du kan starte fra 0. Start løbebåndet, find en lidt hurtigere hastighed end du normalt løber med, og øg gerne undervejs, så du virkelig presser dig selv MAX. En Cooper test er en MAX test, så du skal altså være helt færdig bagefter. Stop løbebåndet når du runder 12 min. og noter distancen. Skriv den gerne i en kommentar hernede, så husker vi det i fællesskab, når vi igen om et par måneder tager testen 🙂

img_8914

Og til dig der ikke har lyst til at løbe en Cooper eller ikke kan, kommer her dagens intervalprogram på romaskinen, som er lidt anderledes, men som stadig får pulsen godt op:

Opvarmning: 5 min. roning

 • 8 kcal ro
 • 8 burpees
 • 1 min. pause

8 runder i alt. Fy for den ja, men giv den et forsøg 😉

4 kommentarer

 • Pernille

  Hej Line.
  Tog testen på løbebåndet, da det var den nemmeste løsning for mig. Det var en rigtig god test. Mit snørebånd gik oveni købet op under løbet og jeg nægtede at holde pause, men det gjorde til gengæld at jeg ikke turde give den max gas i sidste fase, da jeg simpelthen var bange for at snuble 🙂
  Men glæder mig til om en måned, hvor jeg tager testen igen. Elsker at udfordre mig selv og sætte nye mål.
  Tak for rigtig god inspiration. Følger dig dagligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  2,45 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  2,04 km 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste tips til at have baby med til træning