Om at have følelsen af ét silikonebryst og tandpasta om munden..

En status på min Coopertest!

Så fik jeg endelig tid til at tage en Coopertest igen, og se hvordan det står til med kondien. D.5/1 løb jeg nemlig en Coopertest (læs her), og nåede 2,49 km. Jeg har et mål om at nå 2,80 km meget snart, og havde egentling håbet jeg kunne det. Men det blev til 2,64 km på de 12 min.

Jeg har ikke fået løbet ligeså meget, som jeg havde tænkt jeg ville. Jeg har prioriteret at styrketræne 3 x ugen (2 af gangene er med Mor & barn hold, hvor jeg også træner mit styrkeprogram inden eller efter), og så har jeg været forbi The Wolf Pack Gym i weekenderne til et par ro-timer, fordi vi bor lige ved siden og Patrick har taget sig af Theodor imens.

Men formen og kondien er stadig blevet bedre, og det er så fedt at mærke og se. SÅ – er i klar på at tage testen igen? Jeg ved nemlig der var nogle som også løb den tilbage i januar. Skriv endelig hvor meget du har forbedret dig i en kommentar nedenunder 🙂

img_0758

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have følelsen af ét silikonebryst og tandpasta om munden..