#11 Mandags intervaller

Om at have følelsen af ét silikonebryst og tandpasta om munden..

Jeg håber virkelig ikke jeg er den eneste mor, der har oplevet det her. Men kender i det, hvor i efter noget tid opdager, at i har tandpasta siddende i mundvigen, sådan lidt ned mod hagen? Og hvor man længe har siddet og pludret og leget med sin baby, og så tænker, hvorfor kunne du ikke lige give mig et hint om det? Haha! Heldigvis ringede postmanden da ikke på døren 🙂

Og så ved jeg ikke om det bare er mig, men altså.. Når jeg nogle gange, hvilket er oftere nu, kun ammer Theodor på det ene bryst, så kan jeg efterfølgende rende rundt med et større bryst end det andet. Så har jeg lidt følelsen af kun at have fået lavet et silikonebryst! Det ser så fjollet ud, især hvis man har en stram trøje på eller træningstop, hvilket jeg så vidt muligt prøver at undgå.

Please, sig mig i har prøvet noget lignende?? 🙂

img_0563

Tror Theodor var lidt træt af alle de billeder, jeg skulle have taget, da vi var forbi cafe Apartement 38 – som iøvrigt er en super baby-venlig cafe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#11 Mandags intervaller