35 min. træningsprogram

Den dag storken kom forbi…

2fe42a45-7034-4dce-9db8-c4e79006cf01

Det er præcis 1 år siden, at Patrick og jeg så de første 2 røde streger på graviditetstesten. Dagen er ret nem at huske, det var nemlig på min 30 års fødselsdag. Ja, sikke en gave at få, ik? Det var VILDT! Jeg husker bare, at jeg gik rundt i køkkenet og sagde “fuck, fuck, fuck.. Hvad gør vi?! Tror du det er rigtigt, skat?” Mens Patrick helt roligt sagde, “ja, det er rigtigt, skat. Du har snart taget 10 test, og alle er positive. Nu stopper du.” Haha, jeg var helt ude af den, på den gode måde, men havde virkelig svært ved at tro på det.

img_9146-kopi

Først og fremmest troede jeg ikke, at jeg kunne blive gravid på den naturlige måde, da jeg for nogle år siden fik af vide, at jeg formentlig skulle have hjælp til det pga min manglende menstruation. Men min menstruation kom igen efter knap 2,5 års fravær, og 4 måneder efter blev jeg gravid.

For præcis 1 år siden blev der vendt rundt på min og Patricks verden og vores forhold. Pludselig skulle vi være forældre. Endnu en gang, VILDT!

Nu sidder jeg her i dag og fylder 31 år, og har en søn på knap 5 måneder. Tiden flyver af sted, og jeg synes simpelthen det er den bedste gave jeg fik sidste år på min runde dag. Navnet Theodor betyder “Guds gave”, og han er bare vores helt egen lille gave og noget af en guldklump <3

img_1036

img_2309

img_2524

dsc_9928x cqrv9170

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

35 min. træningsprogram