Mor-livet på godt og ondt

#10 Mandags intervaller

Mandag, mandag, mandag! Det er tid til et nyt intervalprogram 🙂 Jeg får en del henvendelser fra jer på min Instagram, hvor i skriver jeg gerne må lave program til andet end løb (Husk i meget gerne må komme med kommentarer på til indlægget, også gerne spørgsmål og ønsker!). Der vil jeg lige hurtigt svare alle på en gang, at alle intervalprogrammerne kan laves på andet end løbebånd. Du kan sagtens ro eller cykle (se de 3 billeder sidst i indlægget), og nogle gange har jeg endda lavet program decideret til stairmaster. Bare søg på mandags intervaller oppe i venstre hjørne, og så kommer de forskellige programmer frem 🙂

Nå. Men i dag skal det, som altid, være dejlig hårdt og give jer sved på panden. Ellers er det jo ikke fedt, vel?!

Opvarmning: 1 km løb/cykling/roning

Interval: 300 m så hurtigt du kan efterfulgt af 1 min pause x 10

BOM! Her er der altså ingen undskyldning for ikke lave intervallerne, da du kan lave dem på flere forskellige cardiomaskiner 🙂 Du har frit valg! God fornøjelse, og husk at gøre det så hurtigt du kan i arbejdsperioderne, så du presser dig selv max. Go go go!

Mit træningstøj og løbesko er fra Reebok. Du finder det her og her.

img_0603

img_0609

img_0620

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor-livet på godt og ondt