Lille T er begyndt på grød!

Mor-livet på godt og ondt

Om knap 2 uger har jeg været mor i 5 måneder. Wow. Det er fandme vildt! Nogle gange skal jeg altså lige knibe mig selv i armen for at tro på det. Men når kigger jeg på Theodor eller hører ham pludre løs, så er den jo god nok. Og jeg elsker det. Selvom det er PISSE hårdt.

Jeg tror ikke helt jeg var klar over, hvad jeg gik ind til, da jeg så de 2 røde streger på graviditets testen, men det tror jeg nu ikke, der er nogen, der er. Jeg gik og havde alle mulige forestillinger om, hvordan det ville være, men aldrig havde jeg troet det ville være både så fantastisk og så hårdt. For jeg vil gerne være helt ærlig og sige, at jeg synes det er noget af en omvæltning og udfordrende at være mor. Livet tager en drejning og pludselig er der bare vendt op og ned på ALT. Theodor bestemmer lige pt., hvordan skabet skal stå, hvis man kan sige sådan. Jeg går ture eller tager af sted når det passer ham med en lur, og spiser og sover når det passer ham. Jeg får trænet og arbejdet når det passer ham, og ryddet op og vasket tøj osv, når det passer ham. Andre der kender til det? 🙂

img_0504

Men der er ingen tvivl: jeg elsker at være mor til min lille bandit af en guldklump. Den kærlighed jeg har til ham kan ikke beskrives, den er uendelig stor. Han kan være strid til tider, og skrige og græde en hel dag, og det gør mig så træt. Men lige så glad, livlig og sprudlende kan han være, så alt det hårde og dårlige hurtigt bliver glemt. Det kan godt være vi stadig kæmper med nattesøvnen (han sover ca. 2-3 timer ad gangen og skal så ammes eller trøstes) og starter stort set altid dagen mellem kl.5:30-7 – men altså, da jeg var gravid stod jeg op kl.5:30 hver dag, så den er jeg måske selv ude om, haha. Resten af dagen er han som regel så dejlig nem og glad, sover 2 lure af 2-3 timer i sin barnevogn eller slyngevugge, og elsker at få øjenkontakt med andre og snakke med dem. Han er bestemt ikke sky, og det er fedt 🙂 Jeg tror vi mødre oplever både gode og dårlige dage med vores babyer. Nogle gange tror man lige, at der er kommet rytme ind i dagen og BOM, så vender det og det hele kan sejle. Har jeg ret?

Læs også mine indlæg Jeg følte mig fravalgt,  10 ting jeg ikke vidste om at være nybagt mor og En almindelig dag i mit nye liv som mor.

4 kommentarer

 • Louise R.

  Åh – ja og ja til dine spørgsmål.
  Jeg blev selv mor for tre måneder siden og det er en vild omvæltning at få barn og endnu mere, når man som jeg får barn i en sen alder. Så er man endnu mere selvstændig, har haft megen frihed til at planlægge og gøre de ting, som man har lyst til og hvornår man har lyst til dem. Det bliver der vendt totalt om på, når der kommer ny “chef” på matriklen. Jeg oplever også, at det er pisse hårdt og jeg synes, at det er mest hårdt at være blevet mor. Men selvom det er så vildt hårdt til tider, så kan et smil eller lidt pludren viske tavlen ren og pludselig får jeg fornyet energi. Det er til at blive lettere sinssyg af ha ha 😂🙈
  Jeg blir også meget inspireret af at følge dig på blog og IG. Jeg havde gang i nogle gode træningsrutiner inden graviditet og i graviditeten. Nu hvor jeg er blevet mor, blir det blot til nogle lange gåture, men hvor vil jeg gerne tage ned i centeret og træne. Jeg mangler modet til at gøre det, men du er medvirkende til, at jeg står på kanten og er klar til at springe ud i det. “Når der er andre, der kan, så må jeg vel også kunne..”, tænker jeg 😉 og netop som Anne Mette skriver i sin kommentar. Det er så dejligt, at nogen er ærlig omkring det og at jeg ser, at jeg ikke er alene med frustrationer (og glæder).
  Fortsæt endelig med dine storys og posts på IG og her på bloggen 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise. Tusind tak for din kommentar, jeg er så glad for at du følger med, og at jeg kan være med til at motivere dig til at træne. Det er mega sejt! Du er mere end velkommen på mit Mor & barn hold, hvis det skulle passe. Der er plads til alle uanset træningsniveau og erfaring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Kære Line.
  Jeg følger dig på Instagram og læser dine forskellige indlæg med stor interesse. Selvom jeg ikke kender dig, synes jeg virkelig, du lyder som en fantastisk person, der virkelig har hånden på hjertet og er dybt ærlig omkring det at være mor. Jeg er selv lige blevet mor for første gang med min lille Lauge på 3 mdr. Det er SÅ sindssygt hårdt, men som du siger, endnu mere fantastisk! Man kan nemt komme til at føle sig lidt ensom, både under graviditeten og efter graviditeten. Selvom man har mange skønne mennesker omkring sig, står man alene med sine tanker og følelser, for det er ubeskrivelige følelser man har som mor. Jeg synes dine indlæg/hverdags videoer er guld værd som mor, da man bliver bekræftet i, at man ikke er den eneste i verden, der går med disse tanker og følelser. Tusinde tak! 🙂
  Mange venlige hilsner Anne-Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne-Mette. Tusind tak for dine ord, de varmer. Jeg er enormt glad for, at mine indlæg kan bruges og at vi på den måde ikke er helt alene i den her mor-verden, der til tider virkelig er hård.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille T er begyndt på grød!