Om at rejse alene med en baby

Amme venligt tøj – mine bedste køb

Jeg er blevet spurgt et par gange om jeg har købt amme-venligt tøj, og tænkte derfor jeg ville lave et indlæg og fortælle om det jeg har købt og hvorfor. For jeg har vitterlig ikke købt særlig meget. Men der er dog 2 ting, som jeg ikke ville kunne undvære!

img_0500

  1. Mine amme undertrøjer
  2. Mine amme sports bh’er

Begge dele har jeg købt i H&M, og det koster virkelig ingenting. Jeg har haft en amme undetrøje på næsten siden første dag jeg ammede, og de er altså guld værd. Jeg kan have bluser, skjorter og T-shirts på og amme UDEN, at jeg viser bart maveskind. Simpelthen så smart. Amme bh’erne brugte jeg meget i starten, når jeg trænede, fordi jeg vidste, at så snart Theodor vågnede fra sin lur, så var han sulten (som i at han skulle have mad med det samme han slog øjnene op, haha). Nu bruger jeg dem under mine ammeundertrøjer, fordi jeg ikke har så meget mælk i mine bryster længere, så jeg har brug for lidt mere polstring end blot undertrøjen.

Andet har jeg ikke købt, som er decideret amme-tøj. Hvad er dine bedste tøj køb mens du ammer? 🙂

img_0502

Jeg har her en sort bh på og en grå undertrøje på. Det er så smart, da man sagtens kan have normalt tøj udover, uden at skulle vise bar mave når man ammer 🙂

1 kommentar

  • Eva

    Jeg har samme ammetop, men synes dog at jeg bliver nødt til at spænde stropperne mere og mere ind, efterhånden som brysterne svinder ind 😀 Så måske skulle jeg også begynde på dobbelt op af ammetoppe.
    I øvrigt undrer jeg mit tit over reklamer for ammetoppe, hvor kvinden også samtidig står med en gravid mave?? Forstår ikke…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse alene med en baby