#9 Mandags intervaller

Om at rejse alene med en baby

Jeg har i weekenden været hjemme hos familien på Bornholm, alene med Theodor, da Patrick skulle til fodbold cup (faktisk også på Bornholm, men vi nåede slet ikke at se ham). Torsdag tog jeg Bornholmer-bussen og færgen, og jeg var lidt nervøs for at tage af sted alene med Theodor og alle vores ting. Jeg kunne lige se for mig, at han bare skreg hele vejen, lavede en ordentlig lorte ble, der bare stank i bussen. Han har i lidt over en uge haft rigtig mange lorte bleer konstant.. Men det gik bare så godt!

Jeg havde ikke barnevognen med, da jeg ikke kunne overskue at skulle stå med Theodor, kuffert, pusletaske og pakke barnevognen sammen så den kunne komme med i bussen. Derfor havde jeg ham i bæreselen, og en rullekuffert ved siden af sammen med vores pusletaske fra Thorsbrenner.

Status på vores nattesøvn – læs her

Vi skulle være ved hovedbanen kl.16:35, hvor Bornholmer-bussen kører fra, og det passede heldigvis med, at Theodor var træt og klar til at gå kl.15:45. Han sov da vi tog hjemmefra i bæreselen, og vågnede 2 timer efter, da vi var kørt af sted og allerede var halvvejs. Det tager ca. 1,5 time med bussen og 1,5 time med færgen. Da han vågnede i bussen var han lidt utilfreds og græd, men jeg fik ham hurtig ud af selen og kunne så amme ham. Han spiste rigtig godt, og de sidste 20 min af turen, sad han på mit skød og legede med sit legetøj. Han formåede endda lige at komme med en lorte ble, men den kunne heldigvis ikke lugtes, haha! Der sad en sød ældre dame ved siden af mig, som hjalp med at holde Theodor, da jeg skulle have bæreselen på igen, og på modsatte side sad der en dame, som havde plads til at have min jakke liggende. Folk er simpelthen så søde til at give en hjælpende hånd, når de kan se man er alene med sådan en lille bandit 🙂 Dog var det liiidt pinligt, da jeg tog Theodor ud af bæreselen i bussen. Jeg havde nemlig spist en proteinpandekage, som Patrick havde lavet til mig, og der var små chokoladestykker i. Et stykke var åbenbart faldet ned og landet på Theodors kind, den kind han havde ind mod mit bryst. Da han så vågner, har han chokolade smurt ud på den ene kind og på siden af sin dragt. Jeg skyndte mig at tørre det af, du ved, med en rigtig mor-finger, jeg lige havde slikket på først. Ej nej, men jeg tror ikke der var så mange, der lagde mærke til det 😉

På færgen lå og han og hyggede sig mens jeg fik noget at spise, og så fik han ellers charmeret sig ind på en familie, der sad ved siden af. Jeg ammede ham kort igen, da vi var halvvejs og kun da vi ventede med at kunne komme ud blev han lidt utilfreds – men lidt sang og vuggen i bæreselen hjalp.

Det var faktisk anden gang jeg rejste alene med Theodor. I starten af året fløj vi fra Bornholm til København, en tur der tager 30 min. Og det gik også rigtig godt! Jeg ammede ham mens vi lettede, eller han stoppede faktisk med at spise ligesom vi skulle til at lette, og så sov han hele turen.

ggde1505

Billedet er fra vores første flyvetur – så glad så han ud lige før vi lettede 🙂

Mine bedste råd til dig, som også skal rejse alene med baby: bevar roen, tag imod den hjælp du får fra andre og pak fornuftigt. Jeg havde pakket en rullekuffert, fordi det var nemt at have med ved siden af, og ovenpå den havde jeg vores pusletaske. I min jakkelomme havde jeg mobil og pung, og min mad havde jeg i pusletasken.

Lige til sidst, så kan jeg virkelig anbefale pusletasken fra Thorsbrenner. På færgen var der puslebord, men det er altså langt fra alle steder, der har det. Pusletasken har så mange lækre funktioner, og kan lynes op og bruges som “puslebord”. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den. Jeg har fået den som gave, uden krav for at gøre reklame for den, men jeg vil i den grad anbefale den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#9 Mandags intervaller