Barsels-venlige-støvler

Vind et par flotte tights fra Reebok!

Jeg har endnu en gang fået lov til at forkæle jer, kære følgere! Jeg har fået 2 par Reebok Lux Geocast tights i str S og XS, som 2 heldige kan vinde 🙂 Jeg finder altså 2 forskellige vindere, en til str S og en til str XS.

img_0369

For at deltage skal du i kommentarfeltet skrive, hvad #alwaystraining betyder for dig? Det er nemlig et af Reeboks # i år. Hvad betyder det for mig?

For mig betyder #alwaystraining, at det altid er muligt at træne, men også at holde kroppen sund og stærk uanset, hvad du laver til hverdag, og hvor du er i dit liv. Om du får styrketrænet, løbet, deltaget på holdtræning eller gået en tur med hunden, alene eller barnevognen. Al bevægelse tæller og al bevægelse er sundt for dig og din krop. Jeg sætter enormt stor pris på at få rørt mig og brugt kroppen hverdag, og før trænede jeg også næsten alle ugens dage, fordi jeg elsker det. Nu skal der lidt mere planlægning til med lille Theodor, men så sørger jeg for at jeg i hvert fald får gået en lang tur. Det giver mig energi, frisk luft og løfter humøret 🙂

Vinderne finder jeg på fredag d.16/3, og de får besked via mail. Du kan også deltage på min Instagram, hvis du vil!

jg_180104_reebok_nordics_influencers_copenhagen_denmark_0795

49 kommentarer

 • Camilla

  #alwaystraining er for mig at det er okay at prioritere sin træning frem for noget andet i hverdagen. Altså forstået på den måned, at det er OKAY at man føler at man skal have en træning hvis man opnår velvære 😊 – Selvom andre måske ikke altid kan se hvor vigtigt det er, at man liiiige kommer afsted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Mathilde

  #alwaystraining for mig, er sejrføleksen i at komme afsted til trods for en lang dag på arbejde og et ikke altid lige højt energiniveau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke groth

  #alwaystraining er en stor betydning for min hverdag. Træning er vigtig for mig, for at jeg kan holde mit energi niveau hverdag og føle mig tilfreds med, at det er okay at tage ud at spise og lige spise lidt slik en fredag aften. Træning har altid været en stor del af min hverdag hele livet, har spillet tennis på højt plan i mange år. Lige nu spiller jeg fodbold og bruger meget tid i fitness så min form aldrig svigter mig midt i en fodbolds kamp. Min kæreste og jeg er to idræts freak og nyder alt den tid som vi hver dag bruger på træning 💪🏼
  Disse tights kunne sætte prikken over i’et i min træning og hjælpe mig vejen mod min første halvmarthon som jeg skal løbe til maj 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Jørgensen

  For mig betyder #alwaystraining de små ting i hverdagen, der gør, at man får bevæget sig – selv på en sløv dag. For eksempel er trapper ikke en øv-ting, for “de går liige i ballerne”, siger jeg altid til mig selv og springer op på 3. sal. Også det større fokus på 10.000 skridt om dagen har givet mig et andet perspektiv på, at det at være aktiv ikke behøver betyde, at man har tid til en tur i fitness hver dag, men det bare handler om at få rørt sig. Det kan også kombineres med en anden fortolkning af #alwaystraining – nemlig at man sagtens kan træne, imens man laver noget andet. Venindehygge bliver jo absolut ikke mindre hyggelig af, at man tager den med ud og trave 🙂 men det ville da lige være prikken over i’et at kunne gøre det iført de lækre Reebok thigts! Har været forelsket i dem, siden jeg så dem på Trine Theodora og Helse Matilde til deres cross-event for lidt tid siden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Jørgensen

   Hvis de er normale i str. ønsker jeg mig de flotte tights i S 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  #alwaystraining betyder for mig en hverdag i bevægelse, og at røre mig, giver mig energi og godt humør.

  Str. s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  #alwaystraining betyder for mig, at jeg er et gladere menneske. Kommer jeg ikke i fitness, så er en gåtur guldværd, samt hvis kroppen er øm. Min str. Er small

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  #alwaystraining betyder for mig, at jeg har nogle gode rutiner. Men også at jeg ikke altid skal føle mig tvunget, eller føle at det er en belastning at træne. Hvis jeg ikke føler for at kæmpe mig afsted til træning, kan en gåtur for mig være lige så godt. Det handler om balance og at man skal lytte til sin krop 😊
  Min størrelse i tights: Small

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  forresten, nu glemte jeg helt at skrive størrelsen i kommentaren – S 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  For mig betyder #alwaystraining at jeg har en rytme. Rutine og struktur i min hverdag på en måde der giver mig overskud og plads til alle de ting jeg ikke havde overblik over eller energi til at nyde dengang jeg bare susede afsted for alle andres skyld. Jeg klatrer og løber og crossfitter, og jeg har aldrig følt mig så tæt på mig selv eller andre før. Jeg er blevet mere nærværende, fordi jeg har valgt mig selv:) og jeg vil blive ved på denne måde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  #alwaystræning er for mig, noget der går op med din hverdag. Jeg fødte for 7 mdr siden en fantastisk lille livsglad pige, men også en pige der altid har sovet utroligt lidt. De første maange mdr ammede jeg hver 1,5-2 time om natten så overskuddet var virkelig lavt til specielt træning. Nu føler jeg endelig jeg er på vej ‘tilbage’, og jeg elsker det! Er begyndt at træne i fitness igen, og løbe når jeg kan komme til det! Det giver mig et lækkert overskud og jeg får også mere lyst til at spise sundt! Så, det er med at tage udgangspunkt i sit liv nu og her, har jeg erfaret. Nu skal jeg bare se fremad:) -og det ville være skønt i nogle nye lækre bukser:) (str S)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  #ALWAYSTRAINING er for mig et godt helbred, så spise sundt (der skal selvfølgelig være plads til usundt) men alt med måde. Træning i fitness når der er tid, ellers en god cykeltur med mine basser! Vil gerne holde mig sund og stærk for deres skyld, og være et godt forbillede! i str s :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  #alwaystraining er for mig en måde at leve på, fordi træning giver energi, sundhed, styrke og velvære. Det giver mig energi til være glad og overskudsagtig i hverdagen, det giver mig sundhed ved at min krop er i fysisk balance, det giver mig både fysisk og mental styrke som kvinde, og velvære ved en indre glæde og tilpashed i min krop 💪🏼 og så er piger, kvinder og damer, der træner, da bare de sejeste 👯💪🏼💅🏼 Str. S hertil 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  #alwaystraining er for mig en måde at leve på, fordi træning giver energi, sundhed, styrke og velvære. Det giver mig energi til være glad og overskudsagtig i hverdagen, det giver mig sundhed ved at min krop er i fysisk balance, det giver mig både fysisk og mental styrke som kvinde, og velvære ved en indre glæde og tilpashed i min krop 💪🏼 og så er piger, kvinder og damer, der træner, da bare de sejeste 👯💪🏼💅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  For mig betyder #alwaystraining, at jeg altid har en hverdag hvor jeg kan træne, om det er en løbe tur, en lang gåtur med barnevognen, pilates eller hjemme på stuegulvet. Det hele er med til at holde mig og min krop sund, og jeg har mere energi og højt humør og klar til en ny dag med min lille Carl på 5 måneder, hvor der altid er fuld fart på 😊
  Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Jørgensen

  #alwaystraining for mig betyder, at jeg kan holde min krop sund og stærk. Men det er ikke det eneste, jeg bliver nemlig utrolig glad af træning, samt jeg får massere af energi til resten af dagen! Jeg træner ikke fordi jeg skal, men fordi jeg synes det er sjovt!
  Jeg ønsker mig et par thigts i str. S.
  Rigtig god weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  For mig betyder #alwaystraining at lytte til min krop, men også at udfordre mig selv. Træningen giver mig energi og overskud til at ordne en masse andre ting i hverdagen. For mig er træning en prioritering og jeg er stolt og imponeret over min egen krop hver gang jeg når en ny pr 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det seneste års tid har jeg virkelig fundet ud af hvad #alwaystraining betyder for mig. Jeg har været igennem en periode i livet, hvor jeg tog på. I juli sidste år stod jeg på vægten og den sagde 93,4! Jeg fik et chok og den 1. August gik jeg i gang med at ændre på min kost og fik lagt motion ind i min hverdag. Det har lykkes mig at tabe 20 kg indtil videre, hvilket jeg er stolt af. Træning giver mig energi i en travl hverdag som sygeplejerskestuderende, så jeg prøver at priorietere det højt. Jeg træner i fitness center 2-3 gange om uge og derudover har jeg en hund på 2 år, som kræver en masse gode gåture 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  #alwaystraining betyder at jeg nu kun mangler at tabe 500 gram efter fødslen af min søn Marius på 9 uger. Gode gåture med barnevogn, ur med skridt tæller og aftenløbeture hvor jeg bare er mig selv med musik i ørene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  #alwaystraining for mig er en måde at tage ejerskab over min krop. Jeg er kun 23 år, men jeg har allerede været alvorligt syg og blevet opereret i hjertet. Derfor betyder træning og en aktiv hverdag for mig, at jeg har mulighed for selv at styre hvor meget sygdom skal fylde i mit liv – og det er meget lidt. Jeg styrker min krop og derved mit sind, og jeg ved, at jeg kan holde sygdommen på afstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  For mig betyder #alwaystraining at jeg for meget mere energi til hverdagen, med 2 små børn skak der lidt planlægning til men det kan lade sig gøre . Som mor har man også brug for lidt mere energi nogle gange hvilket jeg får igennem min træning og sundere livsstil som jeg har fået et rigtig godt skub til efter at havde deltaget på dit mor barn hold .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  #alwaystraining betyder for mig frirum og Kristina-tid. Når man har 2 små børn og 2 x forældre med fuldtidsjob, så kan træning lige give et skud energi både fysisk og mentalt. Jeg er altid glad når jeg har trænet og givet alt, hvad jeg kunne plus 10% mere. Er enig i den påstand, at man aldrig fortryder man tog af sted til træning, men fortryder hvis man blev hjemme. Jeg prøver at snige motion ind i hverdagen ved altid tage trapperne og gerne en ekstra etage. Parkerer altid længst væk fra indgangen. Parkerer bilen og cykler de sidste 3 km på arbejde. Går en tur med ungerne. Og hver gang jeg har gjort det, er jeg bare skide stolt af mig selv 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  #alwaystraining betyder for mig at jeg får så meget energi af at holde mig igang via træning. Engang var træning en pligt fordi jeg ville tabe mig, men som tiden er gået er jeg nået til et stadie hvor træning er blevet en ting jeg gør for MIG. Jeg har det langt bedre psykisk når jeg træner og opnår der igennem en helt ny energi som holder mig kørende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  #alwaystraining betyder for mig, at uanset hvor travl og presset en uge man har, med skole, familie og venner, og stadig gerne vil holde sig i gang og fornye energien, vil det på enten den ene eller anden måde være muligt at gøre dette. Specielt efter jeg begyndte til Crossfit for 6 måneder siden, har jeg fundet ud af, at en god workout ikke kræver oceaner af tid og en masse equipment, så det er en super god, hurtigt og effektiv måde at fornye energien på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  #alwaystraining betyder alt for mig og min dagligdag. Jeg har leddegigt, og kan ved træning 4-5 gange om ugen, holde smerterne væk. Desuden bliver jeg glad og får masser af energi og får afløb for mine frustrationer.
  Skulle jeg være heldig at vinde, skal det være str. S🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  For mig betyder #alwaystraining enormt meget. Det kan man især mærke når man eksempelvis har forstuvet sit knæ og slet ikke haft muligheden for at bevæge sig og træne på samme måde, så ligger man virkelig mærke til hvor meget kroppen og sindet hænger sammen. Det at bruge energi kommer 10-foldigt igen med energi. Uanset om man er herhjemme eller om man er ude at rejse, er der altid noget man kan finde på, som at løbe en tur, lave øvelser på værelset eller stranden, vandre eller gå en dejlig lang tur og se sig om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Anthoni

  For mig betyder #alwaystraining, at man altid har sin træning. Træning kan være et fristed, hvor man kan komme ud med aggression, finde et overskud frem igen, være glad, sur. Træning er der gennem alt, Det er den ven der er der i medgang og modgang. Vil gerne vinde tights i str. S 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katjs simonsen

  For mig er det #alwaystraning to get better! Jeg prøver altid at blive hurtigere og stærkere, og derfor bliver jeg ved med at træne! Simpelthen for at kunne slå mig selv! 💪 Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  #alwaystraining – det betyder for mig, at min krop altid holder mig i gang! Hvad enten det er en gåtur, løb, styrketræning, yoga, meditation, cykelturen på arbejde, når jeg svinger træbenet eller bruger hjernen til at blive klogere. Der er så meget i livet der påvirkes af at krop og sind er nogenlunde veltrænet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  For mig betyder #alwaystraning at selv den mindste træning tæller, og at det er meget individuelt fra person til person hvilken træningsform man er til, og hvordan man opfatter træning.
  Jeg personligt, ved at jeg får meget mere energi og overskud når jeg får mig rørt, og det er mit frirum til at få koblet af fra en travl hverdag.

  Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  For mig er #alwaystraining en del af den sjov jeg forbinder med træning. For mig skal træning være sjovt, men hårdt og ikke mindst motiverende. Samtidig synes jeg også, at #alwaystraining kan være at huske at lytte til sin krop og give den pause, hvis det er hvad den har brug for. Alt i alt er #alwaystraining balancen, der giver mig et rart sind.
  Str. S😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Asta

  #Alwaystraining betyder for mig at man altid har sin træning. Det kan være en støtte, en hjælp, en udmatning osv. Man har altid træning til at gøre lige hvad man har brug for den dag. Det er derfor noget man helt selv er herre over, og helt selv kan styre. For mig er det altså mit frirum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  #alwaystraining betyder glæde for mig. Jeg er glad inden træning, under og efter. Det er mit frirum væk fra hverdagens mange opgaver, gøremål og ambitioner. Træning gør, at jeg bevarer glæden. Ville gerne vinde tights i str. S 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg kan endelig være i en størrelse small igen, så dem kunne jeg virkelig godt tænkte mig!
  Jeg mangler altid tights, de er altid til vask, cause i’m #alwaystraining.
  Efter overtræning OG overbelastning er jeg blevet sat ned i træning. Men det betyder altså stadig, at jeg altid træner. Og når jeg ikke gør, så vil jeg helst rende rundt i mine tighst, da det er min livsstil. Det er det hashtagget #alwaystraining betyder for mig. Det er glæde, det er livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke, Signe! Du har vundet et par i str. S. Jeg sender dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  #alwaystraining betyder for mig, at jeg ofte kommer afsted. Det er et frirum, og man har en dejlig følelse efterfølgende, og det giver en vis glæde og ro. Jeg vil gerne vinde tightsene i str. s 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  For mig betyder #alwaystraining at komme ind i den gode rytme, hvor træning er velvære og at være god ved sig selv og ikke en sur tjans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  For mig betyder #alwaystraining at det handler om at altid holde kroppen igang hver dag, så man ikke er siddende og inaktiv og det kan jo gøres på mange forskellige måder, det behøver ikke være en tur i fitness centeret, det kan fx være den ekstra gåtur i godt tempo hjem fra arbejdet istedet for at tage en bus. 😊 Det er at man skal tænke på, at både ens krop og hoved har bedst af at få bevæget sig, hver dag – og mulighederne hvordan er jo så uendelige! 😊✌🏻
  Hvis jeg er en af de heldige vindere, så håber jeg det bliver str Small, da det er den str jeg kan passe 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  #alwaystraining betyder for mig at det er vigtigt at holde sig i gang på den ene eller anden måde. Det kan også bare være en god gåtur hvis det er det tiden er til. Det hele tæller og alt gør godt. Jeg krydser fingre og kan heldigvis passe begge størrelser. De er fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  #alwaystraining betyder for mig, at al bevægelse tæller med i det samlede regnskab. Du behøver ikke nødvendigvis løbe en tur, en omgang intensiv rengøring er bestemt også effektiv. Træning handler også om mere end det fysiske, ret psykisk sørger jeg for at blive udfordret dagligt og lære nye ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  #allwaystraining betyder for mig at man altid kan og skal holde sig igang på den ene eller anden måde for sit eget velvære skyld! Man skal træne fordi man selv syns ens krop fortjener at have det godt. Udover det fungere det slet ikke hvis man ikke træner og har der sjovt! Det skal være motiverende og man skal glæde sig til at give den gas! Udover det betyder #allwaystraining at man altid har mulighed for at træne. Det er kun fantasien der sætter grænser! Så om man er hjemme, i fitness eller på en lækker ø. Så der er altid en mulighed for at træne og det er fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Stenger

  For mig betyder det at bruge mine ben som transportmiddel enten ved at cykle eller gå og derudover gåture for gåturens skyld, tage trappen istedet for elevatoren, Yinyoga, boksetræning og styrketræning og er der sne i Dk betyder alwaystraining snemandsbygning og kælkning😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Berg

  Med #alwaystraining tænker jeg, at der ligger det, at træning ikke nødvendigvis behøver at være styrketræning i et fitness center eller en lang løbetur, men derimod det, at al form for bevægelse kan anskues som træning. De små ting i hverdagen – som fx at gå eller cykle i stedet for at tage bussen eller bilen – gør utrolig meget på længere sigt, og det er vigtigt, at man ikke undervurdere dette. #Alwaystraining kan være med til at sætte fokus på dette aspekt – og hjælpe folk med at blive sundere og gladere uden at det kræver voldsomt meget fra dem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det betyder at træning kan være mange ting og passes ind i ens hverdag på forskellig vis, enten som dans på hold eller en lang gåtur med en veninde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  #alwaystraining betyder for mig at jeg holder mig i gang i min hverdag! At nyde at træne og have tid til det, men også at nyde cykelturen til og fra skole, arbejde, byen, veninderne osv! Jeg elsker at være i naturen og at bruge den som pusterum i min hverdag, og det er netop det #’et betyder for mig! Str S 🌸🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  #alwaystraining betyder for mig, at jeg har fundet en træningsform som jeg elsker, og som jeg ikke kunne forestille mig nogensinde ikke at lave. Jeg bliver glad i låget og mine dage bliver bare meget bedre hvis jeg kan få bevægelse ind – og udover endorfinerne, så er jeg vild med at finde ud af hvad kroppen kan. Jeg drømmer om at holde mig aktiv med en stærk krop altid, og det vil jeg bl.a. gøre med #alwaystraining

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha lange

  #alwaystraining betyder følgende for mig: træning er den mest simple måde, i en ellers travl og bekymret voksenverden, at få afløb for frustationer og lukke glæden ind i hjertet. På den måde bevarer jeg glæde, humøret og legebarnet i mit indre 🙂 i hastaget #Alwaystraining ligger der en gave, ingen tvang.

  En small ville passe skønt, hvis jeg var så heldig at gå hen og vinde.

  Kh Natasha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Matzau

  #alwaystraining har altid betydet meget for mig, men her de senere år endnu mere. Jeg blev 30 i sommers, og efter at have rundet det skarpe hjørne, kan jeg virkelig mærke hvordan min krop og mit sind har brug for at rører sig dagligt.

  Hvis jeg er heldig at vinde, så ville en str. small passe mig perfekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsels-venlige-støvler