Status på vores nattesøvn - sover Theodor bedre?

Barsels-venlige-støvler

Jeg elsker alle de tips jeg får, fra jer mødre når jeg har brug for hjælp! I mandags gik jeg knap 17.000 skridt (til og fra byen) i mine Reebok sneakers, som altså langt fra er sne- eller kulde venlige. Men ærligt, så ejer jeg kun et par Hunter gummistøvler, der ikke er gode at gå for langt i, og et par meget tunge vinterstøvler. Men det væltede bare ind med gode tips til støvler, der både er praktiske og pæne at have på. Og som jeg lovede flere af jer, så vil jeg gerne dele alle tips med jer, så værsgo, her er link til de støvler jeg har fået anbefalet:

Dr. Martens 

Ilse Jacobsens korte gummistøvle

Sorel

Ugg

Timberland (gul) Timberland (sort)

SIXMIX støvle

Ganni Masha Texas støvler

Jeg ved ikke selv, hvilke jeg skal have. Før jul så jeg selv på et par gummistøvler med foer fra Tommy Hilfiger, som jeg er ret vild med. Nogle der har dem??

img_0424
Sko, der især er barselsvenlige, er angulus sko. De sidder rigtig godt, er pæne samt meget praktiske.

2 kommentarer

  • Lotte

    Jeg vil anbefale at se lidt på Ecco. De har et par støvler der hedder Ecco Gora (dem med snørebånd) som minder ret meget om Timberland. Komfortmæssigt vil jeg klart anbefale Ecco over Timberland (har selv begge mærker), især fordi du går så meget som du gør. Du kan evt gå forbi butikken på Østerbrogade når du er retur fra Bornholm, de er meget hjælpsomme😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vores nattesøvn - sover Theodor bedre?