Svedigt træningsprogram!

Er du på barsel og vil du gerne i form igen?

Jeg afslutter mit første Mor & barn hold på torsdag, og lad mig bare sige, at det har været SÅ sjovt, hyggeligt og festligt at træne med både de 4 seje mødre og deres babyer. Det har altså virkelig været en succes 🙂 Det første hold har kørt i 8 uger, men når det slutter, har jeg valgt at lave lidt om i den måde, du kan træne med på. Både for at gøre det nemmere at tilmelde sig tidsmæssigt, men også økonomisk. Du tilmelder og betaler nemlig kun for 1 måned af gangen.

20180222_113010

mor

img_0315

Første hold på den månedlige basis starter dog lidt skævt, fordi jeg skal have afsluttet det første hold på torsdag. Hvis du vil med og træne sammen med Theodor og jeg, og 3 andre mødre, så træner vi følgende dage i marts i Sporting Health Club, Gothersgade 14, 2. sal:

d.14/3, d.16/3, d.19/3, d.21/3, d.26/3 og d.28/3. Prisen er kun 1.350,- (eks. medlemskab til Sporting Health Club).

Vil du med i april? Der kører vi på fra d.2/4 (hvis du ikke kan pga påsken, så kan du stadig være med, vi finder en løsning). Det koster 1.800,- for en måned (eks. medlemskab). Du kan læse meget mere om mit Mor & barn hold lige her.

Jeg håber meget, der er flere mødre, der har lyst til at træne med. Mit hold er for dig der gerne vil sikkert i gang igen efter fødsel, komme tilbage i form, have det sjovt sammen med din baby og andre mødre, og ikke mindst træne i et center, hvor der er ro og plads til, at du kommer med barnevogn og baby!

Send mig en mail for mere info og/eller tilmelding, til lineslivsstil@gmail.com.
Ses vi? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svedigt træningsprogram!