Sund mad, når du er på barsel

Svedigt træningsprogram!

Er jeg den eneste der føler, at træningen har været MEGA god, hvis jeg sveder helt vildt? Og selvfølgelig omvendt, at den ikke har været lige så effektiv, hvis sveden ikke driver af mig? Haha 🙂 Det er dog ikke helt sandt, det med at man har forbrændt mere/fået mere ud af træningen, jo mere man sveder. Mange af mine veninder, der træner med en høj intensitet, sveder slet ikke lige så meget, som jeg gør. Det er nemlig meget individuelt. I bund og grund handler det om, at DU skal give den alt, hvad DU kan. Så ved du nemlig, at træningen har været aller mest effektiv for dig 🙂

Nå nok om sved, jeg vil gerne give dig inspiration til en træning, der måske kan give dig sved på panden:

Opvarmning: 5-10 min valgfri cardio

FAB FIVE – 5 ROUNDS

  • 1.000 m ro eller løb
  • 10 x sumo deadlift
  • 10 x negative push ups
  • 10 x leg raises
  • 10 x step ups/box jumps

5 runder = 5 km ro/løb og 50 reps af øvelserne

Tør du? Giv mig feedback i kommentarfeltet, når du har været igennem de 5 runder – glæder mig til at høre om det var hårdt eller ej 😉

lzzj1673

1 kommentar

  • Stine

    Kender godt det med at træningen skal være Max svedig før det har været rigtig godt 😅 prøvede den her i dag og den var modbydelig = pisse god 💪👍😂 tak for god inspiration som altid!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund mad, når du er på barsel