#7 Mandags intervaller

Sund mad, når du er på barsel

Jeg tror ikke jeg er den eneste, der ofte kommer ud af døren ved 11-12 tiden, uden en madpakke i tasken. Og så er det lidt som om det er laaang tid siden jeg fik morgenmad, ofte kl.7-8, og så er jeg altså hundesulten, men med en baby der ofte tager al tiden, så er det ikke mad jeg lige når at få med mig. Jeg tror heller ikke jeg er den eneste, der ofte føler, at når man går tur med barnevognen og baby sover, ja så er det her man har hænderne fri og tid til at få noget mad og i den grad kaffe 🙂

Her i Kbh har vi masser af muligheder, når det kommer til køb af mad og take away, og kaffebarer. Heldigvis er der også næsten en 7-eleven på hvert gadehjørne, og her kan du faktisk nemt træffe det sunde valg, når sulten melder sig.

img_0318

Jeg er selv vild med The Protein Kitchen og deres Chia Pudding med chokolade og peanutbutter, og så har de netop opgraderet deres salater, og de er simpelthen så lækre, og fyldt med alt det du har brug for. Derfor behøver det ikke ende med en crossaint eller bolle med ost, men faktisk kan du godt få et sundt og nærende måltid. Og prøv lige at se, hvor fint den her Chia pudding lige passer i kopholderen, det er da smart! Jeg kan i hvert fald godt gå og spise imens, haha 😉

20180227_140428

Og det skal lige siges, at jeg skriver om og anbefaler The Protein Kitchen af egen fri vilje, uden betalt samarbejde. Jeg synes nemlig de laver utrolig god og sund mad, og så er jeg mega stolt af, at det er en af mine gode veninder, der står bag det hele. Power woman Cecilie Lind 🙂

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle finde på aftensmad samt handle hver dag, specielt når man er på barsel, heldigvis findes et hav af forskellige måltidskasser som findmaaltidskasse.dk har samlet på deres side også.

Hvor køber i mad, når i selv er på farten – uanset om det er med eller uden barnevogn? 🙂

2 kommentarer

  • H

    Elsker deres mad. Der er bare en fejl og mega træls ting. Man kan kun få det i 7eleven i hele Holstebro. Og jeg kommer altid for sent. Savner så meget deres mad!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Henriette. Det er så lækkert! Men jeg forstår dig – når vi er hjemme på Bornholm hos familien, så mangler vi altså også en 7-eleven 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#7 Mandags intervaller