Booty program fra mig til dig!

Proteinrig havregrød, der mætter!

Åh jeg elsker altså havregrød. Både fordi det er nemt, men også fordi det mætter, og så kan du altid toppe det med lidt lækkert 🙂

Som regel koger jeg 60-70 gr. havregryn op på vand, tilsætter 1 æggehvide eller 1 scoop proteinpulver og rører godt rundt. Jeg topper nogle gange med lidt granola, Zero chokolade fra Bodylab eller frisk frugt og bær.

morgen-mad

Hvis du gerne vil have min hjælp til at få en personlig tilpasset kostplan, så skal du blot gå ind på min hjemmeside lineslivsstil.com og udfylde formularen, så jeg ved, lidt mere om dig og kan lave kostplanen til dig 🙂 Klik her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Booty program fra mig til dig!