Kan man smide fedtet og tabe sig på en sund måde?

5 hurtige om mig!

I dag læste jeg Helse Matildes indlæg, “5 om Helse“, og fik lyst til selv at komme med 5 hurtige om mig. Måske nogle mærkelige facts, men som Matilde skriver, så håber jeg der er nogle, der gør det samme, som mig 😉

 1. Jeg kan ikke gå i seng, hvis opvasken ikke er taget. Vi har opvaskemaskine, men nogle ting må ikke komme i, og det skal bare været vasket og sat på plads, så jeg ved køkkenet er rydeligt.
 2. Jeg kan ikke løbe på løbebånd med en skæv fart, som i 10,2 km/t. Det skal være hele tal eller med en halv. Altså 10,0 eller 10,5 km/t. Ellers føler jeg det er helt forkert.
 3. Jeg sætter altid min top ned i den ene side af mine trænings tights. Jeg hader når den sidder for løst.
 4. Jeg er ikke særlig glad for mine små krøller i nakken. De irriterer mig især når jeg har håret sat op. Har jeg ingen hårnåle på mig, kan jeg blive så gal, for de skal ikke kunne ses, og jeg kan gå og tænke på de skide små krøller under en hel træning.
 5. Jeg skal bruge skab med nr.9, når jeg fx er i fitness. Eller nr.7. Men 9 er mit lykketal, og jeg har også spillet fodbold med det nr på ryggen. Jeg kan næsten blive helt irriteret, hvis en anden har det skab.

Hvad har du af mærkelig ting, du gør? Skriv det i en kommentar, så vi kan være sammen om vores dejlige særheder 🙂

selfie

Jeg fik lavet lyse striber og klippet mine spidser igår hos Lene, fra SuKa. Og du kan få 20% rabat, hvis du booker en tid hos Lene og bruger koden Lineslivsstil20. 

6 kommentarer

 • Anne

  Jeg har det præcis som dig med hensyn til opvask! Og når jeg er i fitness skal summen af skabsnumret være et lige tal – eksempelvis 572, fordi 5+7+2 giver 14. Det bedste skab er dog 574, da det giver 16, og halvdelen af 16 er otte, og halvdelen er otte er fire … det vil sige en hel række lige tal 😉 Skabsnummer 571 går ikke – og slet ikke, når 5+7+1 giver 13 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Jeg er vild med det!! Men ja, det kan godt gå og hen blive noget af regnestykke for at finde et skab 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh de der fimre hår der, får jeg også kriller af 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine krøller er langt fra fimre hår, men jeg ved hvad du mener, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Era

  Jeg skal stå forrest og til højre for instruktøren når jeg er til holdtræning, og jeg kan ikke ha at vores entre roddet – det første rum man møder skal bare spille max.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva! Uh ha, sådan har jeg det også med vores entre. Jeg skal også lige hurtigt igennem lejligheden inden vi går nogle steder, det kan dog være en udfordring med Theodor på armen, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man smide fedtet og tabe sig på en sund måde?