Er du klar på 50 burpees??

Mit første halv-marathon.. Eller, næsten da!

Jeg har lige løbet et halv marathon med min veninde Jeanne! Det var noget af en oplevelse og ret vildt at gennemføre. Egentlig har jeg kun løbet ca. 10,5 km, da vi løb den som ‘You Go I Go’, og skiftevis løb og holdt pause. Det der gjorde det ekstra hårdt var, at vi løb på en Asssault Runner. Og det er bare langt hårdere end på et almindeligt løbebånd. Der er ingen motor på en Assault Runner (ligesom Skillmill), så du trækker det selv i gang og sørger selv for at holde en vis pace. Men derfor kan du sagtens løbe på et helt almindeligt løbebånd, det skal bare lige siges, at det ikke kan tidsmæssigt sammenlignes med Assault Runner 🙂

For at gøre de 21,1 km lidt mere appetitlige, og så du kan løbe dem sammen med din træningsmakker, så kan du gøre, som vi gjorde:

14 x 500 m (7 km) = 40:43 min
14 x 400 m (5,6 km) = 1 time 13 min
14 x 300 m (4,2 km) = 1 time 37 min
14 x 200 m (2,8 km) = 1 time 55 min
14 x 100 m (1,4 km) = 1 time 58 min

= 21,1 km

Desværre kunne den Assault Runner, vi løb på ikke tælle mere end 19.999 km, og vi fik derfor ikke en præcis tid på de 21,1 km. MEN, vi løb de sidste 9 ture, hvor vi spurtede i 30 sek, som ca svarede til 100 m (+/-). Og på den måde kom vi i hvert fald over de 21,1 km 🙂 Men lige meget var det, fordi det var den fedeste fornemmelse bare at runde de 19.999 km!!

Er du klar på udfordringen? Send mig gerne et billede på Instagram, tag mig i billede eller skriv en kommentar her til indlægget, hvis du løber det sammen med din træningsmakker 🙂

Jeg tog udfordringen op fra mine to med-ambassadører fra Reebok, Michella og Jane. Så tak for den, piger 😉

assault-runner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du klar på 50 burpees??