#5 Mandags intervaller

Hvilke vitaminer og kosttilskud skal du tage?

Det kan være noget af en jungle at finde ud af, hvilke kosttilskud du skal tage. Jeg synes selv der er et hav af forskellige udbydere, og er flere gange endt med at købe nogle produkter, hvor man skal tage en masse piller. Men er nogle af de her vitaminpiller overflødelige og slet ikke nødvendige for dig?

Lige netop derfor, har jeg valgt at starte 2018 ud med at tage en test hos Njord. Her fandt jeg via testen ud af hvilke vitaminer og mineraler, jeg har brug for. Lige pt ammer jeg, så det er vigtigt jeg bla. får de vitaminer der er vigtige for min mælkeproduktion. Desuden spiller kost og daglig motion også ind, og med Njord bliver dine vitaminer altså skræddersyet til dig. Det er da mega smart! Derfor vil jeg ikke komme med et indlæg om, hvilke vitaminer du skal tage, men råde dig til at gå ind på Njords hjemmeside, og tage testen. På den måde får du tilpasset dine vitaminer og mineraler, og ender ikke med at tage noget, du slet ikke har brug for.

Med koden Lineslivsstil60 får du 60% rabat på din første bestilling 🙂

njord

Du får udover dine vitaminer, 2 flotte krukker, som virkelig pynter på spisebordet.

morgenbord

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#5 Mandags intervaller