Og pludselig er man en del af et nyt fællesskab..

#5 Mandags intervaller

Såååå blev det mandag, og tid til et nyt intervalprogram. Er i klar? Det håber jeg 🙂

Opvarmning: 5-10 min. let gang + løb

Herefter skal du løbe 3 km i forskellige tempi.

Du starter med at løbe i det tempo, som du ville løbe en god 5 km på (eller 3 km, hvis du lige er gået i gang med at løbe). Herefter skal du for hver 100 m stige et hak i tempo. Når du har løbet 1 km, starter du forfra på den fart du startede med. Og sådan gør du det samme med de sidste 2 km.

Jeg startede fx med 10,5 km/t og endte derfor på 11,4 km på de sidste 100 m. For at skære det helt ud i pap, så min 1 km sådan her:

100 m 10,5 km/t
100 m 10,6 km/t
100 m 10,7 km/t
100 m 10,8 km/t
100 m 10,9 km/t
100 m 11 km/t
100 m 11,1 km/t
100 m 11,2 km/t
100 m 11,3 km/t
100 m 11,4 km/t

Og så forfra igen…

Jeg håber det giver mening! Og husk at presse dig selv 🙂 Hvis du har mod på det og flere kræfter, så kan du altid løbe flere km. Meeen, så har du måske ikke løbet stærkt nok 😉

loeb

Jeg løber i den nye Reebok Speed, som er mega god! Du finder den her.

2 kommentarer

 • Ida

  Jeg synes, det er super fedt, når du skiver dit eget tempo ind. Så har jeg noget at sammenligne med (selvom du er i meeeget bedre form end mig) 🙂
  Jeg vil prøve dine intervaller i aften på løbebåndet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida. Godt at høre 🙂 Jeg synes nemlig det er lidt svært, altså om jeg skal skrive det eller ej. For vil jo gerne motivere til at man giver sig max og måske er det svært at finde ud af det – men samtidig vil jeg ikke tage modet fra nogen ved at skrive min fart hvis de fx føler de ikke kan gøre det lige så godt. For det er jo slet ikke det, det handler om! Men godt du kan bruge det som motivation 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og pludselig er man en del af et nyt fællesskab..