Træningsprogram fra mit Mor & barn hold

Og pludselig er man en del af et nyt fællesskab..

Og jeg er vild med det. Det nye fællesskab. Det at være mor. I går mødte jeg en anden mor i bussen. Vi stod begge og ventede ved stoppestedet, og krydsede fingre for, at der var plads til begge vogne, da der allerede var kørt 2 fyldte busser forbi.

Og vi faldt helt naturligt i snak. Om hvor gamle vores små babyer var, om nattesøvn og om alle de råd man får fra andre. Det var helt hyggeligt at snakke med en vildt fremmed, men som man ret hurtigt følte en sammenhørighed med. Og lige netop dét, er noget af det jeg er aller mest glad for ved at være blevet mor. Lige siden jeg blev gravid, så åbnede der sig en helt ny verden, og jeg blev en del af et nyt kæmpe stort fællesskab, hvor man føler med hinanden, kommer med råd og tips og kan sætte sig ind i hinandens situationer med dårlig nattesøvn, gråd, lorte bleer, ømme bryster, flasker der skal renses, gylp, tøjvask osv.

Jeg oplever især det store fællesskab på de sociale medier. Er der noget jeg er i tvivl om eller har brug for andres gode tips og råd til, så vælter det altså ind med beskeder fra mødre, der har stået i samme situation. Det er ikke altid, at det råd jeg får, passer til Theodor og jeg, men så kan jeg måske gøre noget af det på min egen måde. Men bare det, at der er så mange der med det samme svarer og deler ud af deres egne erfaringer, det varmer mig og gør, at jeg ikke føler mig helt alene i den her nye tilværelse, som mor.

Du kan læse om en helt almindelig dag for Theo og jeg, lige her.

mor

Cecilie Lange, som er også er blogger, fødte Charlie få uger efter jeg fødte Theodor. Og vi skriver dagligt med hinanden. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram fra mit Mor & barn hold