Alt om Theodors barnedåb

Fredags tanker…

Det er længe siden jeg bare har ladet tankerne få frit løb og skrevet om løst og fast. Men lige nu har jeg lyst til det og brug for det.

Jeg bliver i øjeblikket spurgt, hvordan det er at være på barsel som selvstændig. I starten svarede jeg, at det var rigtig dejligt men lidt hårdt at skulle tjekke mails, skrive indlæg osv. Men nu, ja nu svarer jeg, at det er pisse hårdt. For det er det. Og nu er det ikke for lyde som en piveskid eller for at få medlidenhed, det er det sidste jeg er ude efter. Jeg har bare brug for at sætte nogle ord på min situation.

Havde jeg kunne ændre noget de sidste 3 måneder, så havde det klart været, at jeg ikke havde været nødt til at arbejde. Jeg har 14 online klienter, som jeg hver dag tjekker op og svarer spørgsmål osv. Jeg får henvendelser og mange spørgsmål på Instagram og mails, jeg har mit Mor & barn hold jeg træner 2 x ugen, og så er der også regnskaber der skal ordnes. Ud over det, skal jeg rydde op, handle ind, gøre rent, vaske tøj, gå ture.. Og sidst men ikke mindst, skal jeg tage mig af min lille guldklump, Theodor.

Puha. Det er en mundfuld, og måske en lidt for stor mundfuld. Inden jeg fødte, havde jeg ingen ide om, hvor stort et arbejde det er at være mor. Det er mega hårdt, og jeg sover kun 2-3 timer ad gangen om natten, og om dagen er jeg 100% på. Hvor jeg får energien fra? Det aner jeg ikke. Men jeg tror, at man som mor har et skjult Mor-batteri, der gør, at man kommer igennem dagen. Nogle dage ville jeg ønske, at jeg var på barsel 100% uden at skulle arbejde. Og så igen, jeg elsker mit arbejde og jeg er vild med mit Mor & barn hold, og dem jeg hjælper online. Jeg har en stor frihed, som selvstændig, og det er den frihed jeg hænger mig i, når  jeg synes dagene er hårde. For den frihed vil helt sikkert komme mig tilgode når Theodor bliver lidt større.

Jeg prøver at slappe af og ikke stresse for meget over mit arbejde. For gør jeg det, så smitter det af og Theodor bliver påvirket af det. Og det er det sidste jeg ønsker. Jeg elsker den lille bandit <3

mommybaby

6 kommentarer

 • Carina

  Hej Line,
  Åh hvor kan jeg godt huske det – Agnes blev 1 år i november og da jeg gik på barsel tænkte jeg også at jeg kunne da sagtens være super mama, så jeg fødte i slutningen af et semester, missede 1 måneds undervisning, og gik til eksamen i start december. Da det så blev januar, så tænkte jeg at vi umuligt kunne holde til at gå hjemme, så jeg meldte mig til diverse ting (babysvøm, stimulastik, mødregruppe) og så havde jeg stadig mit studiejob 1 dag om ugen og så tog jeg et enkelt aftenskursus på skolen – for det kan man jo godt som super mama 😅 Jeg knækkede nakken på det – færdiggjorde dog alle tingene, men da min barsel var slut var jeg dog lidt ærgerlig over at jeg ikke ‘bare’ havde nydt min baby 🙂 Husk at sige fra, og pas på dig selv (også selvom vi mødre har et ekstra gear for at nå det hele ❤)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carina. Ja hold da op du har haft meget at se til! Men du har ret, og jeg er blevet bedre til at sige fra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Line. Er ikke mor, men er i en anden situation der bare kræver at jeg passer på mig. Er der noget jeg har lært er det at jeg er vigtigst. Vil du ikke love du .mærker ordentlig efter hvad du kan holde til?…. Ved du måske har lovet online klienter noget. Men behøver du svare hver dag? Kan du ikke skære ned?… Er du ved at falde helt igennem, er det så ikke muligt at sige at du simpelthen tager en.miniferie, og så kan du give dem det i sidste ende af forløbet?…. Det tænker jeg enhver vil forstå og hvis ikke, så syntes jeg faktisk ærlig talt at det er det værd at passe på dig. Theodor er kun lille en gang. Patrick skal du jo også have tid til. Tænker bare om du ikke kan finde en.mulighed for at få en periode med mindre. Og så melde ærligt ud…. Bare en tanke herfra. Pas nu godt på dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg kan SÅ godt forstå dig. Har virkelig altid tænkt, at det må være hårdt at skulle være så meget på hele tiden. Hvad med fx at skære ned på dine onlineklienter? Selvom du elsker dit job, er onlineklienterne, der jo også når du er færdig med din barsel 🙂 Bare en tanke herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva. Jeg har også valgt at lukke for online forløb, og åbner op igen til marts. Så kommer der lidt ro på med det. Men tak for din tanke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt om Theodors barnedåb