#3 Mandags intervaller

Træningsprogram til dig og din makker

Theodor er uden tvivl min faste træningsmakker 🙂 Men eftersom han stadig ikke kan løbe, ro eller løfte med mig endnu, så er jeg altid vild med at teame up med mine veninder. Og i sidste uge var jeg forbi Norce Crossfit sammen med Linnea. Jeg elsker at træne sammen med Linnea, da vi er tilpas stædige, så vi virkelig forstår at presse hinanden 🙂 Og så er vi vilde med at løfte tunge vægte og løbe eller ro stærkt. Vi fandt derfor på en workout, som endte med at tage pusten fra os, haha. Og den vil jeg gerne dele med dig, så du kan lave den med din træningsmakker. Linnea har lagt en video op af det hele, den finder du på hendes blog, lige her.

traening-theo

Mit træningstøj er fra Reebok.
Mine tights er SÅ gode at have på, dejlig højtaljede og i en fed blå farve. Du finder dem her.

Det blev til 5 runder af en lækker, led kombi, som vi endte med at køre efter: You-Go-I-Go, hvor den ene først kører runden færdig, derefter skifter man – men kun fordi Theodor ikke ville sove. Er man mega sej, så kører man bare derud af uden pauser mellem hinandens runder, men ellers er et altså helt okay lige at trække vejret og holde pause. Jeg tror vi begge var glade for den lille pause vi havde 😉

Workout’en:

150 m Assault runner
10 KB swing (20 kg)
10 Goblet Squat (16 kg)
150 m Row
10 Push ups
10 Rear delt flyes

I videoen på Linneas blog, taler vi også lidt om vores Fitness Camp ‘Better Faster Stronger’ i Marbella til sommer. Har du lyst til at træne med os i solen, så skal du skynde dig at booke en plads. Det bliver overdrevet fedt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#3 Mandags intervaller