Den falske Nutella!

#3 Mandags intervaller

Er du klar på endnu et intervaltprogram? Det håber jeg 🙂 Og send mig endelig billede, besked eller skriv en kommentar, hvis du får prøvet programmet – og kom med feedback eller ønsker til intervaller. Forleden skrev en pige, om jeg ikke ville lave et intervalprogram med korte intervaller a la 10-20 sek. Og det skal derfor på dagens program 🙂

img_2406

Er du gravid? Så kan du sagtens ro og lave intervaller. Jeg benyttede mig meget af romaskinen, da jeg var gravid og maven for tung til løb. Læs mere om min træning som gravid.

Intervallerne i dag er lavet til romaskinen, men du kan altså sagtens løbe eller cykle, hvis du hellere vil det. Det er blot for at give lidt variation i træningen 🙂

Opvarmning: 8-10 min let roning/gang/cykling

5 x 20 sek arbejde/20 sek pause
5 x 10 sek arbejde/20 sek pause
10 x 10 sek arbejde/10 sek pause

Nedkøling: 2-5 min let roning/gang/cykling

Er du i tvivl om hvor hurtigt du skal ro/løbe/cykle eller hvad pause betyder? Så læs min guide her.

Du finder de andre 2 programmer lige her og her. Du kan altid søge efter flere programmer. Det gør du oppe i venstre hjørne. Søg fx på intervaller, intervalløb eller styrketræning for at få mere inspiration 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den falske Nutella!