Hvordan har jeg det med at amme?

Den falske Nutella!

Her forleden havde jeg lyst til en bolle med Nutella. Bollerne havde vi, men ingen Nutella. Katastrofe! Haha. Ej, det er et stykke tid siden vi har haft en bøtte stående, men lige der havde jeg lyst til det. Og så kom jeg i tanke om noget jeg før i tiden brugte i stedet for, og det tip vil jeg da gerne give videre. Måske du ligesom jeg, elsker alt, der smager af chokolade?

Vi har altid proteinpulver stående. Jeg bruger det selv i min havregrød, og Patrick bruger det efter hver træning eller i en shake i løbet af dagen. Vi er begge fan af Ultimate Chocolate fra Bodylab, og den er altså også godkendt som den falske Nutella 🙂

Jeg tager 0,5-1 scoop og blander med lidt vand til det får en tyk konsistens, som kan smøres på bollen. Smart, ik? Jeg har før gjort det samme til fx glasur, når jeg har bagt en sund, proteinkage. Nu ville jeg nok bare putte alm. glasur på, men hvis du gerne vil gøre det lidt mindre sukker-rigt, så kan du bruge det 🙂

nutella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan har jeg det med at amme?