Vind træningstøj fra Reebok!

Det der med at foodpreppe..

Måske du har hørt om foodprep før? Hvis ikke, så er det altså et af de bedste råd, jeg giver mine klienter når de starter i forløb hos mig. For det er ret smart, og kan spare dig både tid og penge. Og ikke mindst, at du får nogle gode, sunde måltider både til frokost og aftenen ugen igennem.

At foodpreppe vil egentlig blot sige, at du gør flere måltider klar på en gang. Herhjemme laver vi fx altid en stor portion kyllingefiletter i ovnen, som vi opbevarer i bokse i køleskabet. På den måde har vi til et par måltider, og Patrick har det stort set altid med til frokost på arbejde sammen med ris og grøntsager.

Du kan lave en stor portion kødsovs, og så enten fryse ned i poser eller opbevare i bokse i køleskabet, så har du til frokost dagen efter eller aftensmad en anden dag i ugen. Det samme gælder for kyllinge-, fars- eller fiskefrikadeller og lign. En god ide kan også være at skrælle en masse gulerødder, som du opbevarer i en skål eller pose med vand. Så har du altid en god og sund snack i hjemmet.

At foodpreppe handler bare om, at du forbereder dig på ugens måltider, og har mad klar i køleskabet eller fryseren, så du gør det nemt for dig selv på travle dage, og på den måde sparer tid i køkkenet.

Herhjemme kan vi godt lide at handle ind om søndagen, og lave så meget klar, som muligt. Og når vi laver lasagne (eller når Patrick laver lasagne, den er SÅ god!), laver han altid en kæmpe portion. Det giver et stykke til mig til frokost dagen efter 🙂

Hvis du ønsker min hjælp til at lave en skræddersyet kostplan, med nemme og sunde måltider, så klik her og udfyld formularen.

lasagne

Jeg har lidt en svaghed for chilisauce, og elsker at komme det på fx lasagnen. Det her er min frokost, hvor jeg spiser lasagnen kold med en salat til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind træningstøj fra Reebok!