Barnedåb! Hvad skal Theodor ønske sig?

Min træning fra i går…

Jeg blev spurgt om jeg ikke ville dele min træning fra i går, og det vil jeg da meget gerne. Jeg synes det er så fedt, når i spørger og kan bruge mine træninger til inspiration og motivation. Det betyder enormt meget for mig 🙂

I går ville Theodor ikke rigtig det samme som jeg, men efter 10 min i Fitness World, hvor jeg gik rundt og vuggede ham i Sleep Carrieren, faldt han endelig i søvn (han sov i barnevognen, men vågnede lige da vi kom ind). Derfor besluttede jeg mig for at starte ud med intervalløb, i tilfælde af at han vågnede hurtigt. Intervalløb er nemlig noget du hurtigt kan lave, da det er super effektivt og ikke nødvendigvis behøver tage mere end 15-20 min.

Opvarmning: 5 min let gang + 5 min let løb

3 x 1 min løb efterfulgt af 1 min gang
3 x 30 sek løb efterfulgt af 30 sek pause
6 x 15 sek løb efterfulgt af 15 sek pause
Det tager i alt 12 min. Du skal løbe, så hurtigt du kan! Prøv dig frem, hvis det er første gang du skal løbe intervaller. Og prøv så næste gang at gøre det endnu hurtigere 🙂

Da Theodor stadig sov, så nåede jeg også lidt styrketræning. Det blev til:

Giant set A:
A1: 12 x squat
A2: 20 x stiff legged deadlift
A3: 10 x one arm row
A4: 12 x side bend
3 set

Superset B:
B1: 10 x sumo deadlift
B2: 10 x shoulder press
B3: 10 x elbow touch, planke position
3 set

Håber du kan bruge programmet 🙂

traening

Jeg er så vild med mine nye mega fede blå tights fra Reeebok!
De er højtaljede og sidder altså virkelig godt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåb! Hvad skal Theodor ønske sig?