Da 2017 tog en drastisk vending...

Barnedåb! Hvad skal Theodor ønske sig?

Så er vi tilbage i Kbh efter 2 ugers juleferie hjemme hos familien på Bornholm. Det har virkelig været dejligt at være hjemme og tæt på hele familien, både Patricks og min familie bor på øen. Vi har hygget, slappet af, spist masser af juleslik og også fået trænet en del. Inden vi tog hjem fik jeg besked på at slappe mere af, da jeg var blevet stresset og det havde påvirket Theodor. Allerede efter de 2 første dage, havde vi begge det meget bedre. Theodor er vokset helt vildt de sidste 2 uger og er blevet en rigtig dejlig, stor baby med gode elastik-lår og dobbelthage 🙂 Han smiler og pludrer så meget, og jeg kunne kysse ham hele tiden!

Vi skal nu igang med at planlægge barnedåb, som vi skal holde lørdag d.20/1 på Bornholm. Vi har valgt, at han skal døbes hjemme på øen, da vi begge er bornholmere og ikke har noget forhold til nogen kirke her i Kbh. I min familie har vi i de sidste mange år afholdt begravelser, bryllup og barnedåb i Ibsker Kirke, og der skal Theodor døbes.

Men hvad skal han ønske sig? Jeg synes det er svært, hvad han skal ønske sig, og vil derfor høre om nogle af jer, kære læsere, har gode forslag?

Lige nu står der Bobles, sølvbestik med navn og Reebok træningssko på listen. I julegave fik han bla. et super fint sæt med kop, tallerken, skål og bestik med alfabetet på, tøj, bamser, flyverdragt, De små synger og “Åh nej mit navn er væk”-bogen.

Har du selv holdt barnedåb og fået nogle gode gaver, som du synes vi skal ønske os til Theodor, så skriv dem gerne nede i kommentarfeltet. Taaak 🙂

dsc_9834x

Vi har brugt det her billede til vores invitationer 🙂

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da 2017 tog en drastisk vending...