En baby på armen og tid til træning, hvordan fungerer det?

Torsdags-intervaller på løbebåndet

Så fik jeg endnu engang løbet en tur på løbebåndet. Og det var fedt! Jeg er ret glad for at være tilbage i løbeskoene, og nyder virkelig at få løbet. Lille juleaften stod den på nogle ret så hårde intervaller, dem finder du her. Har du løbet dem? Jeg var ved at give op halvvejs, men måtte jo gøre dem færdige, for ellers kunne jeg ikke dele dem her på bloggen, haha 😉

I dag besluttede jeg mig for at løbe 5 km og sluttede så af med de her intervaller:

  • 20 sek arbejde efterfulgt af 20 sek pause x 2 ved 15 km/t
  • 20 sek arbejde efterfulgt af 20 sek pause x 2 ved 15,5 km/t
  • 20 sek arbejde efterfulgt af 20 sek pause x 2 ved 16 km/t
  • 20 sek arbejde efterfulgt af 20 sek pause x 2 ved 16,5 km/t

loeb

Mine løbesko og tights er fra Reebok. Du finder det med 50% rabat her. Det er nok nogle af de bedste tights jeg har prøvet. De er højtaljede og sidder simpelthen så rart på benene og ved hofterne.

Og så var jeg helt færdig! De 5 km løb jeg på 30 min., men det er inkl opvarming, hvor jeg gik de første par minutter. Inden da havde vi gået i ca 15 min. med barnevognen for at komme hen til træningscenteret, så jeg var allerede varm i benene. Ellers vil jeg som altid anbefale dig 8-10 min opvarmning med let gang og let løb 🙂

Skriv gerne i kommentarfeltet når du har løbet intervallerne, og giv en melding om det var hårdt nok 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En baby på armen og tid til træning, hvordan fungerer det?