Mindeværdige billeder af min lille familie

En baby på armen og tid til træning, hvordan fungerer det?

Jeg har lige siden jeg blev gravid prioriteret min træning og fastholdt den. Hvorfor? Fordi jeg kan godt kan lide at bruge min krop og føle mig sund, rask og stærk, men især også fordi jeg ved, hvor vigtigt det er at holde sig i gang. For mig handler træning ikke kun om at få forbrændt nogle kalorier, det handler i den grad også om ‘mig-tid’, overskud og mere energi på kontoen.

Med en baby er det lidt mere omstændigt lige at få det hele til at gå op og til at finde tid til at træne. Jeg vil ikke sige det er blevet sværere, det kræver blot planlægning og om at se muligheder. Træning er ikke nødvendigvis en tur i fitness centeret. Træning kan være en rask gåtur med barnevognen og måske forbi et par bakker. Træning kan også være øvelser hjemme på stuegulvet, eller en hurtig løbetur med en babyjogger.

Jeg har, siden jeg startede min træning op efter min fødsel, timet det sådan, at jeg træner når Theodor sover. Så snart jeg har puttet ham i barnevognen, så går jeg af sted til fitness centeret. I Fitness World i Århusgade må jeg gerne have ham med i cardio området, og det er fedt. For der er ikke mange centre, hvor man må have baby/børn med. Når jeg starter mit Mor & barn hold op i Sporting Health Club, kommer vi til at træne der 2 x ugen med holdet og gerne 1-2 gange mere udover det. Og i SHC er der plads til baby/børn 🙂

Jeg træner kun, hvis Theodor bliver ved med at sove. Den ene dag kom vi hen til Fitness World, og så vågnede han, og jeg måtte gå igen. Og sådan er det. Det er ikke altid, at det går efter planen, men jeg går ikke på kompromis, det vil altid være Theodor der kommer først, selvom jeg vil indrømme, at jeg gerne vil træne. Men han betyder trods alt mere end en tur på Stair Masteren, hvis det ikke lige passer ham at sove mere.

Og husk: 20-30 min træning tæller også 🙂 Det skal ikke altid tage en time.

traening-theo

Mine tights og sko er fra Reebok. Jeg har også tightsne i røde og de er så gode at have på! Du kan få dem med 50% rabat her.

2 kommentarer

  • Ida

    Har du ham med ind sovende i liften eller lader du ham stå ude i barnevognen når du træner? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Ida. Jeg har haft ham med mig rundt. Jeg er stadig ikke helt vild med ideen om at lade ham stå ude at sove i Kbh – ved ikke om det bare er mig der er ekstra bekymret/pylret, men jeg vil nu helst have ham med 🙂 Og han sover så fint i sin Sleep Carrier, den kan virkelig anbefales.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindeværdige billeder af min lille familie