Jule-løbe-intervaller! Min gave til dig...

Mindeværdige billeder af min lille familie

Glædelig jul fra os! Jeg håber du havde en dejlig juleaften, og fik hvad du ønskede dig 🙂 Min største gave i år er uden tvivl Theodor. Han har tyvstjålet mit hjerte, og Patrick og jeg er så lykkelige, selvom det til tider er hårdt med sådan en lille bandit, der ikke sover særlig meget. Men sådan er det, og hver gang han smiler eller siger søde lyde, så smelter mit hjerte og jeg glemmer alt om den skide søvn 🙂

Som lovet, så vil jeg gerne dele de sidste billeder, som vi fik taget af os alle 3 hos fotograf Nickie Therese Flyger. Jeg er simpelthen så glad for dem, men kan man være andet?

dsc_9928x

dsc_9834x dsc_9863x

details

2 kommentarer

  • Eva

    Åh Line, hvor er de bare flotte! Glædelig jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Eva. Tusind tak, vi er også meget glade for dem 🙂 God (bag)jul og godt nytår til dig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule-løbe-intervaller! Min gave til dig...