Vi har fået taget de flotteste baby billeder!

Er du nybagt mor?

Så vil jeg bare sige velkommen i klubben, og at du gør det pisse godt! Vi mødre har brug for ros og for at vide, at vi gør vores bedste selvom søvn ikke er noget vi får aller mest af. Og det med manglende søvn kan bare mærkes på ens energi og humør. Alligevel formår vi at komme igennem dagen med lorte bleer, gåture, amning, oprydning, indkøb osv.

Jeg er selv ved at finde mig til rette i rollen som mor. Det har været hårdt, og jeg kan stadig godt tude over, at det hele føles uoverskueligt og svært. Men sådan er det, og så snart Theodor ser på mig og siger sjove lyde eller smiler, så smelter mit hjerte og alt det hårde er glemt 🙂

Jeg glæder mig helt vildt til januar, da jeg skal starte mit første Mor & barn hold op, hvor Theodor og jeg også skal træne med. Det bliver SÅ sjovt, og forhåbentlig får vi en masse gode, hårde og svedige træninger sammen. Jeg har lige nu 4 mødre, der er klar til at starte et 8 ugers forløb hos mig d.16/1, men der er plads til et par endnu. Vil du være med? Så læs mere her eller send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com.

Hvis du ikke er nybagt mor, men gerne vil have min hjælp til at få styr på kost og træning, så kan du komme i online forløb hos mig, eller blot få lavet en skræddersyet kost- & træningsplan. Du skal gå ind på min nye hjemmeside, lige her.

traening

Mine tights er fra Reebok og du kan få dem med 50% rabat lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået taget de flotteste baby billeder!