Hvorfor valgte vi navnet Theodor?

Vi har fået taget de flotteste baby billeder!

Jeg er simpelthen så glad for de billeder, vi har fået taget af Theodor. De er så gode! Det er samme fotograf, der har taget dem, som tog billeder af mig og min gravide mave (se her). Nickie er virkelig dygtige, og meget hjertelig, så vi følte os godt tilpas foran kameraet. Theodor var dog ikke helt med ideen, og skreg en del, men så ammede jeg ham et par gange. Derfor er jeg utrolig glad for, at det lykkedes Nickie at fange ham i nogle smukke øjeblikke, der har givet os de her billeder.

Jeg kan kun anbefale dig at få taget billeder af dig selv mens du er gravid og igen af din baby. Det er bare noget andet, når de er taget af en professionel fotograf. Vi skal bruge et par af billederne til julegaver og til invitation til barnedåb.

Jeg vil gerne dele nogle af billederne nu, men venter med resten til efter jul, da de stadig skal være en overraskelse for familien 🙂

dsc_9934x

dsc_9901x

dsc_9955x

ear

eyes

foot

hand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor valgte vi navnet Theodor?