Mandags intervaller

Hvorfor valgte vi navnet Theodor?

Jeg husker tydeligt den dag, jeg tog den første graviditet test (jeg endte med at tage 14 test ialt!), og det chok jeg fik, da den var positiv. Og ja, jeg tog så mange test, fordi jeg ikke rigtig kunne tro mine egne øjne 🙂 Men den var god nok. Det første stykke tid troede jeg, at det var en pige vi skulle have, og derfor havde jeg allerede et par navne i tankerne. Men så var vi til kønsscanning, og fik af vide, at det var en lille dreng, der lå inde i min mave og havde det godt. Og det var også det vigtigste!

Vi tog hjem, og måtte gå i tænkeboks for at finde et drengenavn. Jeg googlede drengenavne, og fandt en top 50 for 2016. Her lå Theodor på en 32. plads, og der var et eller andet der fangede mig, da jeg så det navn. Det vigtigste for både Patrick og jeg, var at vores søn skulle have et navn, som ingen af os havde en relation til eller kunne sætte et andet ansigt på. Jeg kender ingen der hedder Theodor, og det samme gælder for Patrick. Vi tykkede lidt på det, og vores top 3 var i lang tid:

  1. Theodor
  2. Oscar
  3. William

Men der gik ikke lang tid, så hørte vi om andre babyer der skulle have navnene Oscar og William i vores vennekreds, og vi var også selv blevet mere og mere vild med Theodor. Så i lang tid vidste vi nok godt, at det var det han skulle hedde, men vi besluttede os for at vente med helt at beslutte os til vi så ham første gang.

Det første jeg siger til Patrick, da jeg får ham op på brystet efter jeg har presset ham ud, er “Han er så meget en Theodor!”. Og det er han 🙂

Theodor betyder ‘Guds gave’. Vi er ikke særlig religiøse Patrick og jeg, men jeg kan godt lide betydningen alligevel, fordi Theodor er vores gave. Jeg havde fået af vide, at jeg skulle have hjælp til at blive gravid, og troede at vi skulle igennem et længere forløb, men det skulle vi ikke. Og det er jeg SÅ taknemmelig for.

dsc_9955x

Billedet er taget af fotograf Nickie Therese Flyger.
I morgen deler jeg nogle flere alle de flotte billeder, som hun tog af os og Theodor.
Du kan se billederne hun tog af mig, da jeg var gravid, lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags intervaller