Søvn.. Hvad er det?!

Simpel, men hård intervaltræning

I mandags var jeg forbi Fitness World, Århusgade, hvor jeg gerne må have Theodor med i cardio-området. Jeg havde en ide om, at jeg skulle lave lidt cardiotræning plus, at jeg gerne ville begynde på intervaltræning også. Derfor besluttede jeg mig for at give den gas i 40 min, med 20 min på StairMaster og 20 min på Air bike.

Hvis du en dag ikke ved, hvad du skal træne, så kan den her ret simple måde at lave intervaller på, være super brugbar. Det behøver nemlig ikke være mere kompliceret 🙂

Mine mandags intervaller:

StairMaster
10 min. på niveau 10
10 min. med interval á 30 sek arbejde/30 sek aktiv pause x 10. Jeg havde den på niveau 17 under mit arbejde og niveau 10 under aktiv pause.

Air bike
10 min. middel tempo
10 min. interval á 30 sek arbejde/30 sek pause x 10.

Arbejdsperioden skal være MAX power, altså alt hvad du kan. Det er dét, der er fedt med intervaltræning. Det skal være hårdt og kort, så du ikke behøver at være igang i længere tid! Du kan altid udskifte cardiomaskinerne med det du vil, fx cykel, løbebånd, crosstrainer eller romaskine 🙂

starimaster

Fuld fart over StairMasteren! Mine tights er fra Reebok. Jeg elsker at have dem på, da de er højtaljede 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn.. Hvad er det?!