Hvad vil du gerne vide mere om?

Søvn.. Hvad er det?!

Jeg har før været træt, især hvis jeg kun fik 5 timers søvn. Og så har jeg gået og brokket mig over det resten af dagen. Men de sidste 6 uger har lært mig, hvordan træthed i virkeligheden føles og hvor stor betydning det har, at få sin søvn.

Siden Theodor kom til verden d.29/10 har jeg ikke sovet mere end 2,5-3 timer i streg, faktisk ofte kun 1 time adgangen om natten. Og det der med at hvile sig i løbet af dagen, når han sover, det er jeg bare møg dårlig til. Jeg har så meget jeg gerne vil nå, bla arbejde, så jeg har svært ved at falde til ro. Det gad jeg godt blive bedre til!

Som nybagt mor, bliver træthed og søvn taget til et helt nyt niveau, og min gamle opfattelse af at være træt kan godt pakke sig langt væk. Jeg er egentlig ret imponeret over, hvor meget jeg (læs: man) kan, på så lidt søvn. Jeg tror dog bare, at vi mødre har en eller anden super power, der gør, at vi kommer igennem dagene alligevel, selvom vi er møgtrætte 🙂 Og når min søde lille Theodor ligger i mine arme og kigger på mig, ja så er det lidt som om man glemmer trætheden. Kærligheden er størst! Andre der er i samme båd, som mig? 🙂

img_2706

8 kommentarer

 • Du klarer det så godt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har ikke sovet siden juni… men storesøster sov igennem da hun blev halvandet, så der er kun 1 år tilbage 👏🏼😏
  Her er det også som oftest kun en time ad gangen, dage med to timer ad gangen er luksusdage og jeg vågner helt “frisk”. Men man vender sig virkelig til det! Og så op kl. 5:30 hver dag for der vågner den store – gotta love them kids 😁❤️ Men ja, kærligheden er størst og det er heldigvis så kort tid af et langt liv med dem. Det er en god investering! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Puha, det må også være hårdt med 2, men som jeg skrev til Cecilie, så tager jeg altså hatten af og har dyb respekt for ALLE mødre uanset hvor mange børn de har 🙂 Det er den bedste investering nogensinde!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte.dorian

  Du er bestemt ikke alene. Elsker din måde at kombinere dit moderskab med din aktive livsstil. Elskede at følge dig før lille T, men elsker det endnu mere nu. De er nemlig det hele værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte. Det varmer – jeg har været nervøs for at miste læsere efter min nye titel som, så det er dejligt at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej line.. Jeg fik min pige til verden i fredags og Ja søvn, bliver der heller ikke så meget af her. Og har en pige i forvejen, men har åbenbart glemt hvor hårdt det er og ikke få sin søvn 😴😴 hilsen en søvnløs mor.. 😴

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh ja, det må da også være ekstra hårdt med to! Jeg har i hvert fald fået kæmpe respekt for ALLE mødre, uanset hvor mange børn de har. For det er noget af et arbejde man er kommet på. Men man elsker jo de små pus så højt, at de overskygger den træthed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du gerne vide mere om?