Mobilitetsøvelser der kan forbedre dit løb

Hvad vil du gerne vide mere om?

Jeg elsker at blogge og dele stort og småt med dig, der læser med. Jeg vil gerne dele ud af min viden omkring kost og træning, og jeg vil gerne dele, hvordan min hverdag hænger sammen. Men hvad vil du gerne vide mere om? Hvad vil du gerne have jeg blogger om?

Jeg vil rigtig gerne inddrage dig meget mere, så jeg ved, min blog er noget du kan bruge i din hverdag. Vil du have tips til en bestemt øvelse, træning eller løb? Vil du videre mere om graviditet, mor-livet eller hvad jeg laver udover bloggen og personlig træning?

Fyr løs! Skriv i kommentarfeltet, hvad du har ønsker til blogindlæg, og så skal jeg gøre mit bedste for at skrive flere indlæg, som du finder interessante og ikke mindst brugbare 🙂

img_6794

11 kommentarer

 • Alin

  Kunne du komme ind på, nogen gode øvelser som kan lave når man har dårlig knæ, og piskesmeld?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Alin. Jeg kan måske alliere mig med min gode ven og fys, han er langt mere kompetent til det område 🙂 Så kan det være han vil lave et indlæg her på bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Line.
  Det behøver nok ikke sit eget blog indlæg 😂 Men jeg har gået og tænkt lidt over følgende…
  Det kan godt være, at det er fordi, at det er ved at være alt for længe siden, at jeg har været i fitnesscenter. Men et enkelt spørgsmål.
  Den der trappemaskine, du tit bruger, hedder det bare en “trappemaskine”? Jeg har ikke set dem i de centre, jeg har brugt. Jeg tænker, at den ser meget effektiv ud, også mere end de klassiske stairmasters, hvor man kan komme til at stå og hænge lidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg kunne godt tænke mig mere på kostområdet. Forslag til måltider, specielt aftensmad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nicoline! Okay, tak 🙂 Jeg har for ikke så lang tid siden delt en gratis kostplan for kvinder, den ved jeg ikke om du har set? Der er der nemlig forslag til måltider, du kan søge oppe i venstre hjørne på “gratis kostplan”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Indlæg omkring mor-livet. Hvad har du ikke kunne undvære den første tid, hvad har været overflødigt, hvad havde du i din hospitalstaske, hvorfor har Theodor det navn han har, fortæl om en almindelig dag i dit liv med baby osv.. Er mere til baby indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma! Super godt at høre, det vil jeg meget gerne også skrive om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Månsson

  Jeg benytter mig særligt af dine kostråd og kostideer samt træningsprogrammer (både løb og styrke), så dem må du meget gerne lave flere af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla! Tak, det vil jeg gøre 🙂 Husk du altid kan søge oppe i venstre hjørne, fx på kostplan eller kost, og så kommer der alle de indlæg jeg har skrevet med det emne frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Flyvholm

  Jeg bruger meget inspiration fra dine løbeintervaller, og har været alle igennem mange gange, så flere og nye intervaller ville jeg synes var fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Frederikke! Fedt at høre, at du har været så mange af mine programmer igennem 🙂 Jeg skal nok sørge for løbende at komme med flere, og det vil bestemt også komme i takt med, at jeg forhåbentlig snart selv kan løbe igen efter min graviditet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilitetsøvelser der kan forbedre dit løb