Nem opskrift på dadel-havregrynskugler

Jeg kan stolt fortælle…

… at jeg igen har signet med Reebok og skal være ambassadør endnu et år!! Og det er jeg virkelig stolt af. Sidste år blev jeg kontaktet af Reebok i Sverige (læs blogindlæg om det her), som gerne ville have mig med i team Reebok Nordic, som den eneste dansker sammen med andre (store) profiler fra Norge, Sverige og Finland. I 2018 bliver det en lille smule anderledes, og jeg kommer til at indgå i et mere lokalt team med en der hedder Thor + 2 atleter her fra København.

For mig er Reebok mere end bare et sportsbrand. Udover at jeg elsker deres højtaljede tights, Workout sko og Floatride løbesko, så formår de at skabe et univers og et træningsmiljø, hvor man gerne vil yde sit max, for at være den bedste udgave af sig selv: Be More Human.

Eftersom jeg er blevet mor, var jeg i tvivl om, jeg fik lov til at forsætte som ambassadør. Men det gør jeg heldigvis. Og det er jeg så glad for. For selvom jeg er blevet mor, så er og vil træning stadig være en stor del af mig og en stor del af min hverdag. For selv en rask gåtur med barnevognen eller leg på legepladsen er træning og motion. Det er sund bevægelse for kroppen, og det er med til at holde mig i gang, og sund og rask. Og jeg vil gerne give min glæde for træning og bevægelse videre til Theodor, og det ved jeg Patrick også gerne vil. Han er ligeså bidt af træning, som jeg er.

2018 kommer til at byde på spændende events med Reebok, og jeg håber på at se mange af jer, hvis i vil med mig 🙂

img_4925

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem opskrift på dadel-havregrynskugler