Bliv inspireret med de her træningsprogrammer!

Gå ikke glip af de her rabatkoder!

Jeg er så heldig, at jeg har fået fingrene i 2 ret så gode rabatkoder. Den ene har jeg delt før, men jeg har fået lov til at forlænge rabatten til hele december også – wuhuu 🙂

Den første rabatkode er til Coal Natural, hvor du får 100% naturligt kultandpasta og en bambus tandbørste. Tandpastaen kommer i pudder form af aktivt kul, der fjerner misfarvninger på tænderne, som kommer fra madvarer, kaffe, the og rygning, og gør tænderne hvidere. Tandpastaen til tandblegning er lavet af 100% naturlige ingredienser, og er derfor en sikker, effektiv og naturlig måde til blegning af tænderne. Kul-tandpastaen erstatter dog ikke den almindelige tandbørstning, og skal bruges 3-5 gange om ugen. Det kan drysse lidt ved håndvasken når du børster tænderne, så jeg vil klart anbefale dig at bruge den, når du går i bad 🙂

Rabatkoden er LINE og gælder hele december måned. Du får det hele til 119,- (normalpris 239,-) og der er fri fragt.

img_2886

 

Og så til den anden rabatkode, som jeg har delt en gang før. Vil du gerne træne hjemme eller have muligheden for det, så vil jeg klart anbefale dig at købe en Suspension Trainer (også kendt som TRX). Du kender den måske fra dit fitness center, de hænger nemlig rundt omkring i de fleste centre, og det er et ret godt træningsredskab. Det kan hænges op mange forskellige steder eller rundt om fx et træ eller en palme, hvis du er på ferie sydpå. Med koden LINE400 får du den til 299,- hos gaven.dk. Normalpris er 699,- Rabatten gælder som sagt hele december måned.

Husk jeg har lavet et træningsprogram til hjemmet, som du finder lige her.

img_2669

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv inspireret med de her træningsprogrammer!