Sådan undgik jeg strækmærker under min graviditet

Bliv inspireret med de her træningsprogrammer!

Så blev det mandag, og endnu en ny uge står for døren. Desuden er det blevet vinter, eftersom vi har taget hul på december måned, og måske du sat dig for at ville træne mere, men mangler inspiration til at komme igang. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at rode bod på 🙂

Jeg har nemlig samlet lidt lækre programmer til dig! Jeg har kigget mine blogindlæg igennem og søgt lidt rundt på bloggen (det kan du iøvrigt selv gøre oppe i venstre hjørne ved forstørrelsesglasset), og fundet 5 gode bud på styrke- og intervaltræningsprogrammer. Er du klar på at prøve 1 af dem, eller måske alle 5? Jaaa, jeg hepper i hvert fald på dig!

 45 min. fullbody

Styrke med puls

2 x overkropstræninger

Booty & lårbasser

Bakke-intervalløb

img_2967

Sådan er min form 5 uger efter fødsel! Det føles så godt at kunne træne igen, og jeg glæder mig til at kunne skrue op for tempoet og begynde at løfte tungere og løbe intervaller igen. Men jeg skal lige have mit ‘Go’ fra lægen først. Så det er stadig kun træning af ryg, core og balder, samt lidt puls på Stair Master, Air bike og Crosstrainer, som jeg træner. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgik jeg strækmærker under min graviditet