Mine bedste tips til en sund og aktiv graviditet

Morgenmad på under 5 min? Ja, altså ikke havregryn..

Kan det lade sig gøre at lave morgenmad på under 5 min, som ikke bare er en skål havregryn med mælk? Jep!

For snart 2 år siden skrev jeg et indlæg om, at jeg havde lavet scramble eggs på under 5 min. Jeg tog tid, fordi min kollega Toke ikke troede på mig, da jeg sagde det kun havde taget mig få min. at lave min morgenmad, som jeg havde taget med i Sporting Health Club (vi arbejdede der begge som personlige trænere).

Jeg deler det igen for at vise, at det ikke behøver være havregryn, som du spiser hver morgen, selvom du ikke har meget inden du skal ud af døren. Du kan altid spise lidt frisk frugt til ved siden af 🙂

image

image

Jeg blander 1 æg og 2 æggehvider med spinat og hælder det på panden.

image

Så rører jeg rundt, mens der er god varme på og så er det færdigt! Jeg tager det ofte med mig, og det er et af de nemmeste morgenmåltider at have med sig på arbejde/i skole.

Spinaten bruger jeg oftest fra frost. Jeg tager det op aftenen inden og sætter det i køleskabet i en skål, så er det tøet op og klar til brug næste morgen. I stedet for spinat bruger jeg nogle gange grønkål, bønner, broccoli eller rødbede. Du kan altid lave det på 2 æg og evt 1 æggehvide, hvis du ønsker en lidt større portion 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste tips til en sund og aktiv graviditet