Black Friday - listen er lang med rabatkoder!

Træn med din baby!

I torsdags var jeg i Repeat sammen med Patrick og Theodor. Det var tid til min anden træning efter fødslen, og det havde jeg virkelig set frem til. Patrick havde tidligt fri, så det var hyggeligt og dejligt at have ham med også 🙂

Theodor har ikke rigtig sovet længere lure end 1,5-2 timer de sidste dage, så jeg kunne ikke helt regne med at have 2,5-3 time til at komme hjemmefra, træne og hjem igen, som jeg kunne sidst. Men det gik, han sov det meste af tiden, vågnede kun lidt og skulle have sin sut. Og så brugte jeg ham som vægt i en af øvelserne, hvilket jo er super smart for lige at vugge/underholde ham. Det vil jeg med garanti komme til at gøre meget mere fremover, og i den grad også på mit Mor & barn hold, der starter d.16/1.

Som inspiration får du her mit træningsprogram:

10 min. Air bike
10 min. Stair Master

Superset A
A1) 12 x seated row
A2) 15 x liggende benløft (med elastik)
3 set

Superset B
B1) 12 x one arm row (billede 2)
B2) 10 x split squat (med Theodor, billede 1)
3 set

Superset C
C1) 15 x wall ball (billede 3)
C2) 10 x vindmølle (core øvelse)
3 set

Superset D
D1) 15 x squat (uden vægt)
D2) 10 x triceps pres
3 set

traening-3

traening

traening-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - listen er lang med rabatkoder!