Jeg starter mor & barn hold til januar!

Alle børn fortjener at holde jul!

Alle børn fortjener en god jul fyldt med gode stunder med mor og/eller far. Desværre har rigtig mange børn i Danmark slet ikke nogen jul at glæde sig til, fordi familien simpelthen ikke har råd til hverken gaver eller julemad. Det er noget, som rammer børnene ekstra hårdt. For ikke nok med, at det er svært at være 11 år og ikke have noget at tælle ned til den 24., så gør det også ondt at være det eneste barn i klassen, der ikke får en julegave, og som ikke kan være med, når de andre børn fortæller om chokolade-julekalendere og lange ønskelister.

Det rammer og rører mig så dybt, som nybagt mor, at der er børn i Danmark som ikke kan holde jul eller glæde sig hele december over julemåneden.

Derfor har jeg valgt at støtte Mødrehjælpen og deres arbejde med 50 kr. Det kan du også gøre ved at sende en SMS med teksten GLÆDE til 1231. Vil du støtte med et større beløb, så kan du gøre det på nettet, klik her.

Jeg håber meget du også vil være med til at hjælpe og sprede lidt julemagi <3

julegrafik_4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg starter mor & barn hold til januar!