Se alle billederne af min gravide mave!

Jeg starter mor & barn hold til januar!

Jaaa, den er god nok! Jeg har simpelthen valgt at starte mit mor & barn hold op til januar. Jeg kan ikke vente med at komme igang med personlig træning, men mit fokus vil i første omgang altså være på mor & barn, og lidt senere på gravide. Jeg har fundet et super fedt sted, hvor jeg kan have et hold med plads til 4-8 mødre og deres skønne babyer. Faktisk tilbage til der, hvor det hele startede 🙂

Mit mor & barn hold kommer til at vare i 8 uger fra d.16/1-18 (sidste træning d.8/3), og træningen foregår i Sporting Health Club, hvor jeg for 3 år siden startede min personlige træner karriere. Sidste år valgte jeg at rykke pælene og have personlig træning i Repeat, hvor jeg nu har været i 1 år. Her er der desværre ikke plads til at have hold, så derfor har jeg valgt Sporting Health Club.

På mit mor & barn hold vil du være i trygge hænder. Det kan være svært som nybagt mor at finde tid og overskud til at træne, og ikke mindst at finde ud af, hvad du må træne. Jeg kommer selv til at være med sammen med Theodor, så jeg er sikker på, vi får det super sjovt!

Træningen vil være en kombination af styrke og kondition, og fokus vil være på at styrke din ryg, bækken og mavemuskler. Og til at få løftet de der slappe balder man får at sidde så meget ned og amme. På holdet vil der være plads til 4-8 mødre, og baby er mere end velkommen til at være med. Der er dog plads til at baby kan sove i barnevogn eller lift.

Med i de 8 uger får du en start og slut kropsmåling og coaching/vejledning under hele forløbet via mail. Der vil være mulighed for at købe en skræddersyet kostplan, der fx kan tage højde for om du ammer.

Pris: 2.499,- (ekskl. medlemskab). Beløbet kan deles i 2 rater.
Skræddersyet kostplan: 499,-

Der er plads til alle uanset form og alder. Jeg tager højde for dit udgangspunkt, selvom det er holdtræning. Jeg anbefaler, at du som min. venter med at starte træningen op til efter din 8 ugers undersøgelse (eller til din læge har sagt OK).

Skal du have en plads på holdet? Så send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com 🙂

traening

15 kommentarer

 • Mia

  Hvor mange dage om ugen er det ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mia! Det er 2 x ugen 🙂 Men jeg kan se det er dig der har sendt mig en mail og tilmeldt dig – det bliver så godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det lyder simpelhen fantastisk. Jeg har dog først termin 9 jan. Måske du laver flere hold efter dit første hold er afsluttet! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine! Det kan du tro jeg gør – både et til februar men bestemt også igen når det første hold er afsluttet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Olsen

  Du må lige lave sådan et hold senere også, så os der har termin i foråret også kan få fornøjelsen af din træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Ditte! Det kan du tro jeg gør, der kommer masser af hold løbende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det vil jeg helt vildt gerne. Har bare først termin 19 dec. Så er vidst lige tidligt nok 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline! Ja, det er nok lige tidligt nok, men jeg regner stærkt med at starte et nyt hold op til februar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Sikke en god nyhed! Jeg har først termin i slutningen af december, men vil meget gerne med på et af de senere hold 👏 poster du de datoer på bloggen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du tro jeg gør! Jeg skal nok skrive ud så snart jeg ved mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, ville ønske jeg boede tættere på. Hvor lyder det bare som et super hold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Ja øv, det havde ellers været fedt! Måske jeg starter et online forløb for nybagte mødre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej det ville være super fedt med et online forløb – der er en følger her i hvert fald 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej det ville være super fedt med et online forløb – det kunne jeg i hvert fald godt være interesseret i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal jeg se nærmere på så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se alle billederne af min gravide mave!