Træningsprogram med Suspension Trainer

Se alle billederne af min gravide mave!

Lige knap 3 uger før jeg fødte, fik jeg taget billeder af min gravide mave hos den søde og super dygtige fotograf Nickie-Therese Flyger. Og jeg er SÅ glad for billederne og mindet om min mave. For de 9 måneder var en speciel tid, og min store mave er jeg så glad for at have fået taget billeder af.

Jeg kom i kontakt med Nickie via en af mine venner, som også er fotograf. Han anbefalede mig Nickie, fordi hun er dygtig og virkelig god til at fange de flotte detaljer med især lyset og linjerne. Nickie har før taget billeder af andre gravide, men ellers primært mode, så hun var i den grad klar på at tage billeder af mig, eftersom hun er igang med at skabe en ny niche inden for fotografering af gravide og babyer/børn. Patrick og jeg var nemlig også været forbi i sidste uge og fik taget billeder af lille Theodor, og dem glæder jeg mig altså helt vildt meget til at se!

Jeg kan kun anbefale dig at få taget billeder af dig og din gravide mave, og af din lille baby. Det er guld værd at få taget professionelle billeder. Dyerbare minder 🙂

img_2546

img_2544

img_2536 img_2538 img_2540 img_2542 img_2548 img_2550

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram med Suspension Trainer